Dikdakkers Kidz Show boeken

Kijk ook eens naar de andere Dikdakkers Kindershows
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Kinder/Liedjesshow
 • Genre
  Kids

Wil jij Dikdakkers Kidz Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dikdakkers Kidz Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Niet voor niets is het duo een graag geziene gasten op feesten en partijen! In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben.

Biografie Dikdakkers Kidz Show

De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die De Dikdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat.

Boekingen van Dikdakkers Kidz Show

Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes. Dus pak je lasso maar en ga met ons mee op SCHATTENJACHT.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dikdakkers Kidz Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dikdakkers Kidz Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dikdakkers Kidz Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dikdakkers Kidz Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dikdakkers Kidz Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dikdakkers Kidz Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dikdakkers Kidz Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dikdakkers Kidz Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dikdakkers Kidz Show

Dikdakkers Kidz Show inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dikdakkers Kidz Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kinder/Liedjesshow1 x 45-60 minuteninclusief tot 400 personen4 personenKids€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand