De Legendes boeken

Stil blijven zitten is onmogelijk!
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Legendes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Legendes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wie kent ze niet, de Nederlandstalige legendes Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak.Hun tijdloze muziek komt nog steeds uit menig luidspreker en wordt door jong en oud gewaardeerd.

Biografie De Legendes

Kleinzoon Dennis Alberti, neef Pierre van Dam en zoon Kees Haak hebben de krachten gebundeld en laten als
eerbetoon aan hun voorouders in een 45 minuten durende show het publiek genieten van de bekende liedjes van
weleer.

Bekende artiesten boeken

Gezellige duetten en bekende hits als onder andere ‘Foxy Foxtrot’ ‘Ik verscheurde je foto’ en ‘De glimlach
van een kind’ passeren de revue op een eigentijdse frisse manier. Kortom een feest van herkenning!

Boekingen van De Legendes

De drie artiesten eren de muziek van de Nederlandse grootheden en hebben vooral ontzettend veel plezier om de
tent volledig op z’n kop te zetten. Eén ding is zeker… stil blijven zitten tijdens een optreden van dit drietal is onmogelijk!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Legendes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Legendes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Legendes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Legendes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Legendes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Legendes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Legendes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Legendes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Legendes

De Legendes inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Legendes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen3 personenNederlandstalig / Feest€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand