David Nathan Illusieshow boeken

Spectaculaire show
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2-3 personen
 • Soort
  Illusie Show
 • Genre
  Magic / Illusie / Goochelaar

Wil jij David Nathan Illusieshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van David Nathan Illusieshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze show maakt jouw evenement écht onvergetelijk en zorgt ervoor dat jouw gasten er nog lang over zullen blijven praten. Mooie dames verschijnen uit het niets, massieve ringen smelten in elkaar, brandende fakkels & rookmachines, noem maar op! Dit type show is uniek in Nederland omdat David een dynamische show biedt met afwisseling tussen spectaculaire grote illusies en indrukwekkende vingervlugheid.

Biografie David Nathan Illusieshow

David heeft jaren samengewerkt met Hans Klok en heeft daarom naast een uitgebreide expertise, ook de beste leermeester die een illusionist zich kan wensen! Nu neemt David het spreekwoordelijke goochelstokje over. Deze show is ideaal als openingsact, intermezzo of juist als afsluiter van een show. Het is zelfs mogelijk om een VIP te laten verschijnen (denk aan een presentator, directeur of BN’er), én de show is helemaal te customizen met uw logo, product of boodschap.

Vele prijzen gewonnen

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars.

Boekingen van David Nathan Illusieshow

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan. “Één van de grootste talenten van dit moment.” (Hans Klok). “Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” (Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar). “David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” (Stephanie, ING België).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig David Nathan Illusieshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je David Nathan Illusieshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van David Nathan Illusieshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij David Nathan Illusieshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van David Nathan Illusieshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

David Nathan Illusieshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je David Nathan Illusieshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct David Nathan Illusieshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van David Nathan Illusieshow

David Nathan Illusieshow inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van David Nathan Illusieshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusie Show1 x 20-30 minutenexclusief2-3 personenMagic / Illusie / GoochelaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand