David Nathan Illusieshow boeken

Spectaculaire show
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2-3 personen
 • Soort
  Illusie Show
 • Genre
  Magic / Illusie / Goochelaar

Wil jij David Nathan Illusieshow boeken voor jouw feest of evenement? Deze show maakt jouw evenement écht onvergetelijk en zorgt ervoor dat jouw gasten er nog lang over zullen blijven praten. Mooie dames verschijnen uit het niets, massieve ringen smelten in elkaar, brandende fakkels & rookmachines, noem maar op! Dit type show is uniek in Nederland omdat David een dynamische show biedt met afwisseling tussen spectaculaire grote illusies en indrukwekkende vingervlugheid.

David Nathan Illusieshow boeken

David heeft jaren samengewerkt met Hans Klok en heeft daarom naast een uitgebreide expertise, ook de beste leermeester die een illusionist zich kan wensen! Nu neemt David het spreekwoordelijke goochelstokje over. Deze show is ideaal als openingsact, intermezzo of juist als afsluiter van een show. Het is zelfs mogelijk om een VIP te laten verschijnen (denk aan een presentator, directeur of BN’er), én de show is helemaal te customizen met uw logo, product of boodschap.

Vele prijzen gewonnen

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars.

Boekingen van David Nathan Illusieshow

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan. “Één van de grootste talenten van dit moment.” (Hans Klok). “Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” (Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar). “David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” (Stephanie, ING België).

Direct David Nathan Illusieshow boeken? Klik hier voor boekingen van David Nathan Illusieshow

David Nathan Illusieshow boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van David Nathan Illusieshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusie Show1 x 20-30 minutenexclusief2-3 personenMagic / Illusie / GoochelaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand