Zus boeken

Tijdelijke gage indien geboekt voor juni 2022, normaal € 825,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Zus boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zus. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit zijn 2 jongen meiden die een passie hebben voor het performen met zijn tweeën . Bo is de oudste van de twee. Sinds februari 2013 maakt Bo deel uit van het zangduo Zus waarmee ze met heel veel plezier optreedt samen met haar zusje Kiki. Bo is geboren op 6 februari 1997 en is gek op zingen en dansen. Ze is een echt podiumbeest en daarom zal je haar ook niet vaak stil zien staan op het podium. Kiki is de jongste van het stel. Ze is geboren op 20 oktober 1999. Toen ze in 2013 begonnen met ZUS had ze nooit durven hopen dat ze samen zoveel leuke momenten zouden beleven.

Biografie Zus

Na hun 3e single werden Kiki en Bo al gevraagd of ze deze wilde komen zingen bij diversen tv-programma en deden ze mee aan een aantal talentenprogramma’s op tv . Inmiddels zijn ze nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen. Ze zouden niks liever willen doen dan samen performen. Bij elk optreden zijn ze enthousiast en energiek. Met diverse eigen nummers waaronder De nieuwste hit ‘Helemaal los‘ en natuurlijk: ‘De hele zomer lang’, ‘Brabant’, daar brandt nog licht’, ‘Wat ik wil’, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in m’n hoofd’, ‘Superster’, ‘Zomerzon’, ‘Feesten’ e.v.a. treden de zussen op.

Boekingen van Zus

De tv optredens bij ‘Zapplive’, ‘Fijnfisjenie café’ van Omroep Brabant en ‘Toppers van Oranje’ en natuurlijk het optreden op de ‘Huishoudbeurs 2015’ in de RAI Amsterdam op het podium van ‘Sterren on Tour zijn’ tot op heden wel de hoogtepunten van Zus. Dus voor een lekker stukje gezellige muziek met 2 vrolijke meiden kun je het beste dit zangduo Zus boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zus kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zus wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zus wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zus kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zus boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zus kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zus boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zus

Zus inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€550,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand