Zus boeken

Tijdelijke gage indien geboekt voor juni 2022, normaal € 825,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Zus boeken voor jouw feest of evenement? Dit zijn 2 jongen meiden die een passie hebben voor het performen met zijn tweeën . Bo is de oudste van de twee. Sinds februari 2013 maakt Bo deel uit van het zangduo Zus waarmee ze met heel veel plezier optreedt samen met haar zusje Kiki. Bo is geboren op 6 februari 1997 en is gek op zingen en dansen. Ze is een echt podiumbeest en daarom zal je haar ook niet vaak stil zien staan op het podium. Kiki is de jongste van het stel. Ze is geboren op 20 oktober 1999. Toen ze in 2013 begonnen met ZUS had ze nooit durven hopen dat ze samen zoveel leuke momenten zouden beleven.

Zus boeken

Na hun 3e single werden Kiki en Bo al gevraagd of ze deze wilde komen zingen bij diversen tv-programma en deden ze mee aan een aantal talentenprogramma’s op tv . Inmiddels zijn ze nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen. Ze zouden niks liever willen doen dan samen performen. Bij elk optreden zijn ze enthousiast en energiek. Met diverse eigen nummers waaronder De nieuwste hit ‘Helemaal los‘ en natuurlijk: ‘De hele zomer lang’, ‘Brabant’, daar brandt nog licht’, ‘Wat ik wil’, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in m’n hoofd’, ‘Superster’, ‘Zomerzon’, ‘Feesten’ e.v.a. treden de zussen op.

Boekingen van Zus

De tv optredens bij ‘Zapplive’, ‘Fijnfisjenie café’ van Omroep Brabant en ‘Toppers van Oranje’ en natuurlijk het optreden op de ‘Huishoudbeurs 2015’ in de RAI Amsterdam op het podium van ‘Sterren on Tour zijn’ tot op heden wel de hoogtepunten van Zus. Dus voor een lekker stukje gezellige muziek met 2 vrolijke meiden kun je het beste dit zangduo Zus boeken.

Direct Zus boeken? Klik hier voor boekingen van Zus

Zus boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand