William Smulders boeken

€500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten in 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Een virtuoze zanger en gitarist, dat is William Smulders ! Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ’n roll klassiekers.

William Smulders boeken

Wie William boekt is gegarandeerd van kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme en passie. William weet zich hierbij gesteund door zijn rijke oeuvre, altijd aan te passen aan de wensen van het publiek. William is te boeken met zijn show in diverse hoedanigheden. Afhankelijk van uw budget en wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo, trio of band, begeleid door een bassist, drummer en/of saxofonist.

Boekingen van William Smulders

William Smulders is te vinden op festivals, feesten, recepties, café’s en grote podia. Uiteraard speelt hij ook in kleinere settings en in wisselende samenstellingen. Naast het spelen van covers en evergreens componeert Smulders ook zijn eigen werk. Zo bracht hij o.a. singles uit als ” The Whisky Song” met Wanda Jackson en ” Rainy Night” met Linda Gail Lewis.

Direct William Smulders huren? Klik hier voor boekingen van William Smulders

William Smulders boeken

€500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Smulders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act3 x 45 minuten in 4 uurinclusief tot 100 personen1 persoonAllround€500,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand