William Smulders boeken

Ook als duo of met band te boeken tegen meerprijs
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten in 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij William Smulders boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van William Smulders. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een virtuoze zanger en gitarist, dat is William Smulders ! Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ’n roll klassiekers.

Biografie William Smulders

Wie William boekt is gegarandeerd van kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme en passie. William weet zich hierbij gesteund door zijn rijke oeuvre, altijd aan te passen aan de wensen van het publiek.

Zanger boeken

William is te boeken met zijn show in diverse hoedanigheden. Afhankelijk van uw budget en wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo, trio of band, begeleid door een bassist, drummer en/of saxofonist.

Boekingen van William Smulders

William Smulders is te vinden op festivals, feesten, recepties, café’s en grote podia. Uiteraard speelt hij ook in kleinere settings en in wisselende samenstellingen. Naast het spelen van covers en evergreens componeert Smulders ook zijn eigen werk. Zo bracht hij o.a. singles uit als ” The Whisky Song” met Wanda Jackson en ” Rainy Night” met Linda Gail Lewis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig William Smulders kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je William Smulders wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van William Smulders wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij William Smulders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van William Smulders kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

William Smulders boeken

Ben jij benieuwd hoe je William Smulders kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct William Smulders boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van William Smulders

William Smulders inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Smulders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act3 x 45 minuten in 4 uurinclusief tot 100 personen1 persoonAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand