Soul Brothers boeken

Populaire disco-act
€3.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3400,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij Soul Brothers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Soul Brothers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vier prachtige, sexy mannen met gouden kelen zingen onvergetelijke soul, knallende funk en opzwepende discohits.

Stilzitten is geen optie

Stilzitten is niet aan de orde in deze 30 minuten durende spetterende liveshow van The funky brothers of disco & soul.

Soul Brothers boeken

Alle swingende klassiekers van de afgelopen vier decennia passeren de revue. Van James Brown, Marvin Gaye, Earth Wind & Fire en Kool & The Gang via Michael Jackson, Prince en George Michael naar 50Cent en Justin Timberlake. De Soul Brothers brengen een ultieme feel good show waar iedereen op zit te wachten.

Boekingen van Soul Brothers boeken

Soul is hot en discofeesten zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. De Soul Brothers weten dat als geen ander en brengen u regelrecht terug naar de stampende feesten van toen. Let’s celebrate!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Soul Brothers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Soul Brothers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Soul Brothers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Soul Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Soul Brothers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Soul Brothers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Soul Brothers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Soul Brothers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Soul Brothers

Soul Brothers inhuren

€3.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soul Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenSoul / Disco€3400,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand