Paul Van Laar boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Feest-DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Paul Van Laar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul Van Laar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Paul is een geweldige deejay die met héél veel enthousiasme ieder optreden verzorgd. Paul behoort ook tot een van de weinige deejays die gewoon overal inzetbaar zijn.

Biografie Paul Van Laar

Van een supermoderne dancing/discotheek/club tot een grote feesttent. Hij kan dan ook gewoon alles draaien van hypermoderne techno trance tot feestmuziek tot de muziek uit de jaren ’70 en ’80.

Boekingen van Paul Van Laar

Kortom een allround deejay die overal graag gezien wordt door organisatoren en publiek. Paul laat iedere keer weer zien dat hij juist degene is die het maximale uit het publiek en zijn interactie haalt. Met veel enthousiasme draait hij zijn sets en past alles á la minuut aan het publiek aan. Kortom wellicht één van de meest veelzijdige deejays van Nederland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul Van Laar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul Van Laar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul Van Laar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul Van Laar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul Van Laar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul Van Laar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul Van Laar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul Van Laar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul Van Laar

Paul Van Laar inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Van Laar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feest-DJ4 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand