Mindy & The Good Vibes Society boeken

Ideaal voor 20’s/30’s/40’s Party / Great Gatsby
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Mindy & The Good Vibes Society boeken voor uw evenement, tilt je evenement naar een hoger level. Wanneer je Mindy & The Good Vibes Society boekt, kom je op een feest waar de heren gehuld zijn in prachtige suits en de dames hun prachtige korsetten hebben aangetrokken. Er wordt rijkelijk gedronken, er wordt veel gedanst en op een stijlvol podium staat een 9-mans band.

Mindy & The Good Vibes Society boeken

Mindy & The Good Vibes Society maakt een hele avond geweldige livemuziek. Wanneer je Mindy & The Good Vibes Society boekt, komen de volgende mensen optreden. Leadvocals worden gedaan door Mindy. De backingvocals worden aangevuld door Nikky. Maurits en Benjamin bespelen de basgitaar en gitaar. De toetsen worden verzorgd door Bob. De percussie, saxofoon en Trompet worden bespeeld door Bert, Patrick en Ronald. Dit is Mindy & The Good Vibes Society. De band die bestaat uit 9 mensen die nummers van ‘The Old Days’ spelen, maar zeker ook de hits van nu. De band heeft een stijlvolle vintage uitstraling en is in staat om het publiek te vermaken. Met een veel muziek om van te genieten en te dansen wordt je evenement compleet.

Boekingen van Mindy & The Good Vibes Society

Zangeres Mindy heeft een prachtige stem die aangevuld is met een blazerssectie en een achtergrondzangeres. Zij kunnen heel makkelijk de dansjes meedoen. Om de band compleet te maken is er een toetsenist, gitarist, bassist en een rimtesectie. Iedereen zijn er daarnaast stijlvol uit. Artiesten van nu, bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, halen nog steeds inspiratie uit de oude dansmuziek. Deze singles van deze artiesten zal dus ook zeker niet ontbreken. Het motto van Mindy & The Good Vibes Society is dansen en een onuitputtelijke energie. Wanneer je Mindy & The Good Vibes boekt, boekt u niet alleen muziek, maar zij creëren een geweldig vintage feest wat het publiek nog lang zal heugen.

Direct Mindy & The Good Vibes Society huren? Klik hier voor boekingen van Mindy & The Good Vibes Society

Mindy & The Good Vibes Society boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mindy & The Good Vibes Society

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief geluid en techniek9 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand