Mindy & The Good Vibes Society boeken

Ideaal voor 20’s/30’s/40’s Party / Great Gatsby
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Mindy & The Good Vibes Society boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mindy & The Good Vibes Society. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mindy & The Good Vibes Society boeken voor uw evenement, tilt je evenement naar een hoger level. Wanneer je Mindy & The Good Vibes Society boekt, kom je op een feest waar de heren gehuld zijn in prachtige suits en de dames hun prachtige korsetten hebben aangetrokken. Er wordt rijkelijk gedronken, er wordt veel gedanst en op een stijlvol podium staat een 9-mans band.

Mindy & The Good Vibes Society boeken

Mindy & The Good Vibes Society maakt een hele avond geweldige livemuziek. Wanneer je Mindy & The Good Vibes Society boekt, komen de volgende mensen optreden. Leadvocals worden gedaan door Mindy. De backingvocals worden aangevuld door Nikky. Maurits en Benjamin bespelen de basgitaar en gitaar. De toetsen worden verzorgd door Bob. De percussie, saxofoon en Trompet worden bespeeld door Bert, Patrick en Ronald. Dit is Mindy & The Good Vibes Society. De band die bestaat uit 9 mensen die nummers van ‘The Old Days’ spelen, maar zeker ook de hits van nu. De band heeft een stijlvolle vintage uitstraling en is in staat om het publiek te vermaken. Met een veel muziek om van te genieten en te dansen wordt je evenement compleet.

Boekingen van Mindy & The Good Vibes Society

Zangeres Mindy heeft een prachtige stem die aangevuld is met een blazerssectie en een achtergrondzangeres. Zij kunnen heel makkelijk de dansjes meedoen. Om de band compleet te maken is er een toetsenist, gitarist, bassist en een rimtesectie. Iedereen zijn er daarnaast stijlvol uit. Artiesten van nu, bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, halen nog steeds inspiratie uit de oude dansmuziek. Deze singles van deze artiesten zal dus ook zeker niet ontbreken. Het motto van Mindy & The Good Vibes Society is dansen en een onuitputtelijke energie. Wanneer je Mindy & The Good Vibes boekt, boekt u niet alleen muziek, maar zij creëren een geweldig vintage feest wat het publiek nog lang zal heugen.

Direct Mindy & The Good Vibes Society huren? Klik hier voor boekingen van Mindy & The Good Vibes Society

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mindy & The Good Vibes Society kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mindy & The Good Vibes Society wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mindy & The Good Vibes Society wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mindy & The Good Vibes Society online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mindy & The Good Vibes Society kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mindy & The Good Vibes Society boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mindy & The Good Vibes Society kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mindy & The Good Vibes Society boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mindy & The Good Vibes Society

Mindy & The Good Vibes Society boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mindy & The Good Vibes Society

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief geluid en techniek9 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand