Leipe Leo boeken

Prijs voor 1 typetje / 2 typetjes mogelijk (2 x 60 minuten)
€625,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €625,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Typetje / Theater

Leipe Leo, Leo Thijssen maakt met zijn diverse typetjes elk evenement spraakmakend. Hij is entertainer, animatie, acteur, straat, theater, artiest, presentator, eye catcher voor binnen en buiten voor bestaande acts en maatwerk. Van straattheater tot diner, van bruiloft tot personeelsfeest, van beurspresentatie tot nieuwjaarsreceptie en van maandagmorgen tot zondagavond. Niet verder zoeken……Leipe Leo boeken.

Leipe Leo boeken

Leo Thijssen is een geboren entertainer. Als reclameontwerper begonnen maar altijd stroomde dat theaterbloed door zijn aderen. Reeds in 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Begin jaren tachtig deed hij cursussen bij de vleet: “Typetjes”, “Straattheater”, “Clownerie de Paris”, “Drama”, Begin jaren negentig was hij 2 seizoenen “De Luie Lakei” in “Het Land van Ooit” Hierna volgde hij een aantal jaren “Klassieke Pantomime” bij de Poolse Halina Witek. In 2002 speelde hij als 1ste invaller 35 x de rol van “Meneer Verstappen” ,de tambour-maître van DEEEF, De Enige Echte Efteling Fanfare in De Efteling. Van 2004 t/m 2006 speelde hij in “De Leipe Leo Local Show”, een spectaculaire Dinnershow in “De Hooghei” te Berlicum.

Boekingen van Leipe Leo

Op TV was Leo al overal te zien: Als Lakei Lievervrij in het TROS programma “Love Letters” van Linda de Mol, als Middeleeuwse Dorpsgek in KRO’s “Markant Nederland” van Manuela Kemp, als Leipe Leo in het SBS6 programma “D’r op of d’r onder” en met diverse typetjes op de Regionale TV Zenders. Sinds augustus 2008 speelt Leo in de KPN mobiel commercial “Poliep” de rol van Toine, manager van Fons, de zanger met de poliep op zijn stembanden. Typetjes o.a.: Butler James, Nico Nul (klungelige nerd), Leipe Leo (directeur van de Haagse Bordeauxrode Branche), Johnny & Anita, Middeleeuwse dorpsgek, politieagent, geflipte kunstenaar en nog veel meer! Leo speelde tot nu toe van Winsum tot Trier en van Koksijde tot Münster.

Direct Leipe Leo huren? Klik hier voor boekingen van Leipe Leo

Leipe Leo boeken

€625,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leipe Leo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act3 x 40 minutenexclusief1 persoonTypetje / Theater€625,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand