Leipe Leo boeken

Prijs voor 1 typetje / 2 typetjes mogelijk (2 x 60 minuten)
€625,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €625,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Typetje / Theater

Wil jij Leipe Leo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Leipe Leo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Leipe Leo, Leo Thijssen maakt met zijn diverse typetjes elk evenement spraakmakend. Hij is entertainer, animatie, acteur, straat, theater, artiest en presentator. Maar ook eye catcher voor binnen en buiten voor bestaande acts en maatwerk. Van straattheater tot diner, van bruiloft tot personeelsfeest, van beurspresentatie tot nieuwjaarsreceptie en van maandagmorgen tot zondagavond. Niet verder zoeken……Leipe Leo boeken.

Biografie Leipe Leo

Leo Thijssen is een geboren entertainer. Als reclameontwerper begonnen maar altijd stroomde dat theaterbloed door zijn aderen. Reeds in 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Begin jaren tachtig deed hij cursussen bij de vleet: “Typetjes”, “Straattheater”, “Clownerie de Paris”, “Drama”, Begin jaren negentig was hij 2 seizoenen “De Luie Lakei” in “Het Land van Ooit” Hierna volgde hij een aantal jaren “Klassieke Pantomime” bij de Poolse Halina Witek. In 2002 speelde hij als 1ste invaller 35 x de rol van “Meneer Verstappen” ,de tambour-maître van DEEEF, De Enige Echte Efteling Fanfare in De Efteling. Van 2004 t/m 2006 speelde hij in “De Leipe Leo Local Show”, een spectaculaire Dinnershow in “De Hooghei” te Berlicum.

Boekingen van Leipe Leo

Op TV was Leo al overal te zien: Als Lakei Lievervrij in het TROS programma “Love Letters” van Linda de Mol, als Middeleeuwse Dorpsgek in KRO’s “Markant Nederland” van Manuela Kemp, als Leipe Leo in het SBS6 programma “D’r op of d’r onder” en met diverse typetjes op de Regionale TV Zenders. Sinds augustus 2008 speelt Leo in de KPN mobiel commercial “Poliep” de rol van Toine, manager van Fons, de zanger met de poliep op zijn stembanden. Typetjes o.a.: Butler James, Nico Nul (klungelige nerd), Leipe Leo (directeur van de Haagse Bordeauxrode Branche), Johnny & Anita, Middeleeuwse dorpsgek, politieagent, geflipte kunstenaar en nog veel meer! Leo speelde tot nu toe van Winsum tot Trier en van Koksijde tot Münster.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Leipe Leo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Leipe Leo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Leipe Leo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Leipe Leo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Leipe Leo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Leipe Leo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Leipe Leo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Leipe Leo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Leipe Leo

Leipe Leo inhuren

€625,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leipe Leo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act3 x 40 minutenexclusief1 persoonTypetje / Theater€625,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand