Hub’n Bub’n boeken

Richtgage: tussen € 2000,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 75 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Tiroler

Wil jij Hub’n Bub’n boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hub’n Bub’n. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Hub’n Bub’n uit Zuid Limburg werden in de winter van 1987-1988 geformeerd door Bert Huben. Hij vatte het plan op om in eerste instantie een Oberkrainer-orkest op te richten. De Oberkrainer sound is vooral beroemd geworden door Slavko Avsenik (o.a. Trompeten Echo). Specifiek is de combinatie van bas, accordeon, gitaar, trompet, klarinet en bas-fugelhorn. Wie wel vaker naar Oostenrijk op vakantie gaat zal beslist wel eens in aanraking gekomen zijn met een van de talloze orkesten die dit soort muziek brengen.

Biografie Hub’n Bub’n

In de loop der jaren werd het repertoire uitgebreid. Er werden nummers toegevoegd van bekende groepen zoals: Tiroler Nachtschwarmer, Tiroler Spatzen, Viller Spatzen, Orginal Alpenland Quintet, Schurzenjager, Klostertaler ect. Instrumenten als de basgitaar, electr. gitaar, keyboards en drums leggen bij een aantal nummers een moderne, eigentijdse “POP” bodem onder het geheel.

Boekingen van Hub’n Bub’n

De Hub’n Bub’n beleven zelf aan hun optredens veel plezier! Zij willen dan ook naast het brengen van goede muziek en een wervelende show, een ongedwongen en prettige sfeer neerzetten, waardoor ‘feestelijke’ uren gegarandeerd zijn. Het orkest is uitstekend geschikt voor Fruschoppen, Spatshoppen, Tiroler avonden, tentfeesten ect.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hub’n Bub’n kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hub’n Bub’n wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hub’n Bub’n wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hub’n Bub’n online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hub’n Bub’n kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hub’n Bub’n boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hub’n Bub’n kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hub’n Bub’n boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hub’n Bub’n

Hub’n Bub’n inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hub’n Bub’n

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband3 x 75 minutenin overleg8 personenDuits / TirolerOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand