Hub’n Bub’n boeken

Richtgage: tussen € 2000,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 75 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Tiroler

De Hub’n Bub’n uit Zuid Limburg werden in de winter van 1987-1988 geformeerd door Bert Huben. Hij vatte het plan op om in eerste instantie een Oberkrainer-orkest op te richten. De Oberkrainer sound is vooral beroemd geworden door Slavko Avsenik (o.a. Trompeten Echo). Specifiek is de combinatie van bas, accordeon, gitaar, trompet, klarinet en bas-fugelhorn. Wie wel vaker naar Oostenrijk op vakantie gaat zal beslist wel eens in aanraking gekomen zijn met een van de talloze orkesten die dit soort muziek brengen.

Hub’n Bub’n boeken

In de loop der jaren werd het repertoire uitgebreid. Er werden nummers toegevoegd van bekende groepen zoals: Tiroler Nachtschwarmer, Tiroler Spatzen, Viller Spatzen, Orginal Alpenland Quintet, Schurzenjager, Klostertaler ect. Instrumenten als de basgitaar, electr. gitaar, keyboards en drums leggen bij een aantal nummers een moderne, eigentijdse “POP” bodem onder het geheel.

Boekingen van Hub’n Bub’n

De Hub’n Bub’n beleven zelf aan hun optredens veel plezier! Zij willen dan ook naast het brengen van goede muziek en een wervelende show, een ongedwongen en prettige sfeer neerzetten, waardoor ‘feestelijke’ uren gegarandeerd zijn. Het orkest is uitstekend geschikt voor Fruschoppen, Spatshoppen, Tiroler avonden, tentfeesten ect.

Direct Hub’n Bub’n huren? Klik hier voor boekingen van Hub’n Bub’n

Hub’n Bub’n boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hub’n Bub’n

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband3 x 75 minutenin overleg8 personenDuits / TirolerOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand