Hike boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  3 x 60 minuten
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij coverband Hike boeken voor jouw party of event? Een aantal jaren geleden gooide Hike het roer volledig om. Hike werd Saints ’n Sinners en ze verruilden het oude vertrouwde voor het grote onbekende. Het bracht de band in alle uithoeken van het land; ze speelden op te gekke feesten waarvan ze het bestaan nog niet kenden. Nederland was nog niet eerder zo groot! De band stond als een huis en een optreden voelde als het geven van een concert.

Coverband Hike boeken

Toch kruipt bloed soms waar het niet gaan kan. De bandleden verlangden steeds meer naar ‘vroeger’, naar het streven het publiek op stelten te krijgen, de dampende feesttent op de kop te zetten, de interactie, het enthousiasme, het ‘één zijn’ met het publiek! De band heeft besloten nog eenmaal het roer om te gooien! Vanaf nu gaan zij, gedrevener en enthousiaster dan ooit tevoren, weer als Hike door het muzikale leven!!!

Coverband inhuren

Dit keer geen dertien in dozijn biografie, louter gevuld met poëtische omschrijvingen om de band tot grootst mogelijke hoogte te presenteren. Nee, een dergelijke inhoud zou de plank in het geval van HIKE volledig misslaan, en bovendien zouden de vier heren zich er allerminst prettig bij voelen. Daarbij heeft HIKE dit ook helemaal niet nodig, want feestvierend Nederland weet alleen al bij het horen van de naam of het zien van het enorme logo in blokletters ruim voldoende!

Boekingen van Hike

De heren van Hike staan weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met Hike maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de Zon!

Direct Hike boeken? Klik hier voor boekingen van Hike

https://www.youtube.com/watch?v=2BJeeRRS5TQ

Hike boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hike

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 60 minuten3 x 60 minuten4 personenAllround / Party€2995,-
Live bandshow3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenAllround / Party€3295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand