Hike boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  3 x 60 minuten
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Hike boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hike. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een aantal jaren geleden gooide Hike het roer volledig om. Hike werd Saints ’n Sinners en ze verruilden het oude vertrouwde voor het grote onbekende. Het bracht de band in alle uithoeken van het land; ze speelden op te gekke feesten waarvan ze het bestaan nog niet kenden. Nederland was nog niet eerder zo groot! De band stond als een huis en een optreden voelde als het geven van een concert.

Biografie Hike

Toch kruipt bloed soms waar het niet gaan kan. De bandleden verlangden steeds meer naar ‘vroeger’, naar het streven het publiek op stelten te krijgen, de dampende feesttent op de kop te zetten, de interactie, het enthousiasme, het ‘één zijn’ met het publiek! De band heeft besloten nog eenmaal het roer om te gooien! Vanaf nu gaan zij, gedrevener en enthousiaster dan ooit tevoren, weer als Hike door het muzikale leven!!!

Coverband inhuren

Dit keer geen dertien in dozijn biografie, louter gevuld met poëtische omschrijvingen om de band tot grootst mogelijke hoogte te presenteren. Nee, een dergelijke inhoud zou de plank in het geval van HIKE volledig misslaan, en bovendien zouden de vier heren zich er allerminst prettig bij voelen. Daarbij heeft HIKE dit ook helemaal niet nodig, want feestvierend Nederland weet alleen al bij het horen van de naam of het zien van het enorme logo in blokletters ruim voldoende!

Boekingen van Hike

De heren van Hike staan weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met Hike maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de Zon!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hike kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hike wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hike wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hike online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hike kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hike boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hike kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hike boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hike

Hike inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hike

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 60 minuten3 x 60 minuten4 personenAllround / Party€2995,-
Live bandshow3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenAllround / Party€3295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand