Duo NL boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Duo NL boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo NL. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Duo NL bestaat uit Chris en Williejan. Met deze voornamen werden ze bekend met de nummers “Echte vrienden”, “Kleine zwerver”, “Duizenden dromen en “jij alleen”. Chris is geboren in Helmond en Williejan in Eindhoven.

Biografie Duo NL

Na de naamsverandering bracht Duo NL al meerdere singles uit, met een vernieuwde sound Zoals “wat zijn miljoenen zonder jou” en “Laat me vrij”, die door de media goed zijn opgepikt, zo stonden ze langere tijd in de lijst van de meest gedraaide platen, bij onder andere Radio NL, Hollandio Sterren nl Tros eva, meerdere malen hebben zij opgetreden bij het tv programma hart voor muziek.

Boekingen van Duo NL

Duo NL betrad al eerder grote podia zo stonden ze op het radio hollandio super feest en de zomertour van radionl evenementen met meer dan 7000 bezoekers voor elk feest van groot tot klein is dit enthousiaste duo te boeken met hun ruime, vrolijke, feestelijk maar zeker ook mooi repertoire.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo NL kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo NL wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo NL wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo NL online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo NL kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo NL boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo NL kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo NL boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo NL

Duo NL inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo NL

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand