Duo NL boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Duo NL bestaat uit Chris en Williejan, met deze voornamen werden ze bekend met de nummers “Echte vrienden”, “Kleine zwerver”, “Duizenden dromen en “jij alleen” Chris is geboren in Helmond en Williejan in Eindhoven.

Duo NL boeken

Na de naamsverandering bracht Duo NL al meerdere singles uit, met een vernieuwde sound Zoals “wat zijn miljoenen zonder jou” en “Laat me vrij”, die door de media goed zijn opgepikt, zo stonden ze langere tijd in de lijst van de meest gedraaide platen, bij onder andere Radio NL, Hollandio Sterren nl Tros eva, meerdere malen hebben zij opgetreden bij het tv programma hart voor muziek.

Boekingen van Duo NL

Duo NL betrad al eerder grote podia zo stonden ze op het radio hollandio super feest en de zomertour van radionl evenementen met meer dan 7000 bezoekers voor elk feest van groot tot klein is dit enthousiaste duo te boeken met hun ruime, vrolijke, feestelijk maar zeker ook mooi repertoire.

Direct Duo NL huren? Klik hier voor boekingen van Duo NL

Duo NL boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo NL

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag