Drum DJ Mr. Milow boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Drum DJ
 • Genre
  House / Latin House

Wil jij Drum DJ Mr. Milow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Drum DJ Mr. Milow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tegelijkertijd draaien in combinatie met live drum op een elektrisch drumstel. DJ Mr. Milow maakt het mogelijk om dit te doen! DJ Mr. Milow kennen we van TMF in the Mix, FHM Magazine, GoFun on Tour en is powered bij Surflife en Snowextreme.

Drum DJ Mr. Milow boeken

Naast vele optredens in grote clubs van Nederland en ook internationale optredens wil Mr. Milow zijn DJ set verrijken, door middel van percussie. Zijn elektrisch drumstel is makkelijk aan te sluiten op de DJ Booth.

Boekingen van Drum DJ Mr. Milow

Dat Mr. Milow tegelijk draait en drumt is niet zonder slag of stoot gegaan. Het vergt een hoop trainingsuren om dit voor elkaar te krijgen. De drum geluiden zullen een ondersteuning zijn van zijn DJ set en bij verschillende nummers worden ingezet. Mr. Milow wil benadrukken dat de drum niet moet overheersen, maar echt een ondersteuning in zijn DJ set is.

Direct Drum DJ M. Milow huren? Klik hier voor boekingen van Drum DJ Mr. Milow

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Drum DJ Mr. Milow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Drum DJ Mr. Milow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Drum DJ Mr. Milow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Drum DJ Mr. Milow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Drum DJ Mr. Milow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Drum DJ Mr. Milow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Drum DJ Mr. Milow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Drum DJ Mr. Milow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Drum DJ Mr. Milow

Drum DJ Mr. Milow boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Drum DJ Mr. Milow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Drum DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonHouse / Latin House€750,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand