DJ Tomba boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Tomba boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tomba. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eind jaren ’90 begon hij als Dj/zanger/entertainer in een feestcafé in Tilburg. Vanaf 2002 kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij mocht zijn kunsten vertonen op de bekende wintersport locatie Val Thorens bij het Yorin FM Café.

Biografie DJ Tomba

In 2004 en 2005 tourde DJ Tomba door het hele land, en ook het buitenland bleef niet ongemoeid: Les Deux Alpes en Mallorca waren de locaties waar je hem kon vinden. Ook was DJ Tomba regelmatig te vinden op diverse grote shows. Eind 2005 besloot DJ Tomba dat het tijd werd voor een single. Waar de afgelopen jaren een leuk lijstje aan single’s bij is toegevoegd. 2006 was voor DJ Tomba een uitermate goed jaar. Hij werd uitgeroepen tot Populairst Opkomende DJ van 2006.

Buitenland

Hierdoor verscheen hij direct op diverse binnen- en buitenlandse locaties, waaronder de beroemde discotheek Pacha in Salou en de Oranje Camping tijdens het WK. In de zomerseizoenen daarna vond je DJ Tomba overal en nergens, zelfs in Turkije: hij vloog voor drie dagen naar Alanya om daar te draaien. Buiten de buitenlandse clubs en café’s heeft hij reeds gedraaid in een aantal toon aangevende zaken en evenementen in binnen en buitenland waaronder: Club Panama, Club Rembrandt, Pink Saturday. Voor een overzicht verwijzen wij u door naar de referentie lijst elders op de website. Sinds 2008 is DJ Tomba elke jaar met de carnaval te vinden in het Après Ski Paleis in Hinterglemm.

Boekingen van DJ Tomba

Sinds DJ Tomba begon is hij tot op heden, een veel geboekte deejay die zijn hand er niet voor omdraait om van iedere horeca zaak of evenement tot 1 groot feest te maken. Of het nu om nederlandstalig gaat of allround, niets is hem te gek. Tevens is hij 1 van de Deejays achter het feestconcept 52 Weken Feest wat in 2012 is gestart We kunnen dus met zekerheid zeggen dat we voorlopig nog niet klaar zijn met DJ Tomba. We kunnen het nodige van hem verwachten, je zal hem dan ook regelmatig tegenkomen in verschillende clubs, discotheken en feestcafés in Nederland en daarbuiten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tomba kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tomba wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tomba wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tomba online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tomba kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tomba boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tomba kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tomba boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tomba

DJ Tomba inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tomba

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand