DJ Tomba boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Eind jaren ’90 begon hij als Dj/zanger/entertainer in een feestcafé in Tilburg. Vanaf 2002 kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij mocht zijn kunsten vertonen op de bekende wintersport locatie Val Thorens bij het Yorin FM Café.

DJ Tomba boeken

In 2004 en 2005 tourde DJ Tomba door het hele land, en ook het buitenland bleef niet ongemoeid: Les Deux Alpes en Mallorca waren de locaties waar je hem kon vinden. Ook was DJ Tomba regelmatig te vinden op diverse grote shows. Eind 2005 besloot DJ Tomba dat het tijd werd voor een single. Waar de afgelopen jaren een leuk lijstje aan single’s bij is toegevoegd. 2006 was voor DJ Tomba een uitermate goed jaar. Hij werd uitgeroepen tot Populairst Opkomende DJ van 2006. Hierdoor verscheen hij direct op diverse binnen- en buitenlandse locaties, waaronder de beroemde discotheek Pacha in Salou en de Oranje Camping tijdens het WK. In de zomerseizoenen daarna vond je DJ Tomba overal en nergens, zelfs in Turkije: hij vloog voor drie dagen naar Alanya om daar te draaien. Buiten de buitenlandse clubs en café’s heeft hij reeds gedraaid in een aantal toon aangevende zaken en evenementen in binnen en buitenland waaronder: Club Panama, Club Rembrandt, Pink Saturday. Voor een overzicht verwijzen wij u door naar de referentie lijst elders op de website. Sinds 2008 is DJ Tomba elke jaar met de carnaval te vinden in het Après Ski Paleis in Hinterglemm.

Boekingen van DJ Tomba

Sinds DJ Tomba begon is hij tot op heden, een veel geboekte deejay die zijn hand er niet voor omdraait om van iedere horeca zaak of evenement tot 1 groot feest te maken. Of het nu om nederlandstalig gaat of allround, niets is hem te gek. Tevens is hij 1 van de Deejays achter het feestconcept 52 Weken Feest wat in 2012 is gestart We kunnen dus met zekerheid zeggen dat we voorlopig nog niet klaar zijn met DJ Tomba. We kunnen het nodige van hem verwachten, je zal hem dan ook regelmatig tegenkomen in verschillende clubs, discotheken en feestcafés in Nederland en daarbuiten.

Direct DJ Tomba huren? Klik hier voor boekingen van DJ Tomba

DJ Tomba boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tomba

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€595,-

Vergelijkbare artiesten

€700,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand