Gluren bij de Buren boeken

Waarschuw de buren voor overlast!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Gluren bij de Buren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gluren bij de Buren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Standje burenoverlast!! Wij zijn Gluren bij de Buren. Jouw garantie voor burenoverlast en 200% feest!

Biografie Gluren bij de Buren

Met dit energieke duo is stilstaan geen optie! Wij zorgen voor een goede warming-up met een total body work-out in een lekker tempo. Met garantie op spierpijn in de billen en heupen de volgende dag! Van urban, moombahton, dancehall tot house, met soms een uitschietertje naar een guilty pleasure of meezinger. Wij gaan er met jullie één groot feest van maken. Stel jij de buren vast in kennis? ;)

DJ-act boeken

Billenmuziek om de kontjes op de dansvloer te laten schudden!! Feestmuziek in de breedste zin van het woord, van foute Nederlandse meezingers tot huidige top 40 maar natuurlijk ook voor de mensen wie even flink willen gasgeven staat onze USB vol met de juiste muziek.

Boekingen van Gluren bij de Buren

Bekend van onder andere de 4-daagse, Huntenpop en hoop andere festivals, feesttenten en kroegen! Ze hebben zelfs een succesvolle eigen stage hosting op een festival.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gluren bij de Buren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gluren bij de Buren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gluren bij de Buren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gluren bij de Buren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gluren bij de Buren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gluren bij de Buren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gluren bij de Buren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gluren bij de Buren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gluren bij de Buren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand