Gluren bij de Buren boeken

Waarschuw de buren voor overlast!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Gluren bij de Buren boeken voor jouw party of event? Standje burenoverlast!! Wij zijn de lastige buurjongens wie je feestje compleet maken. Dit mega energieke duo zorgt ervoor dat het feest AAN is en maakt er samen met de bezoekers 1 groot feest van!

Gluren bij de Buren boeken

Ze zwepen het publiek op en weten het publiek op de juiste manier te bespelen, succes gegarandeerd. Wat doen zij? Je kunt beter vragen wat doen zij niet??!!??

DJ-act boeken

Billenmuziek om de kontjes op de dansvloer te laten schudden!! Feestmuziek in de breedste zin van het woord, van foute Nederlandse meezingers tot huidige top 40 maar natuurlijk ook voor de mensen wie even flink willen gasgeven staat onze USB vol met de juiste muziek.

Boekingen van Gluren bij de Buren

Dit duo wil je gewoon op jouw feestje zien!!! Boek ze snel en zij maken er samen een te gekke show van! Ooh ja… stuur even een briefje naar de buren, hier alvast de tekst: Beste buren, Wij hebben Gluren bij de buren geboekt en daarom geef ik morgen een feestje. Deze zal om (tijd?) beginnen en eindigen rond (tijd?). Onze excuses alvast voor eventuele overlast.. Mocht u nieuwsgierig zijn, dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen…

Direct Gluren bij de Buren boeken? Klik hier voor boekingen van Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gluren bij de Buren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-