Robin Albers boeken

€975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €975,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio-DJ
 • Genre
  Dance Classics

Robin 'Jaydee' Albers begon zijn DJ carriere als Resident DJ in Rhenen, Veenendaal, Arnhem, Den Bosch, Enschede, en vele andere plekken. Jan Steeman van de AVRO Radio bood Robin in 1984 een deejaycontract aan en vanaf dat moment begon hij zijn lange DJ-carriere op de nationale radio. In 1984 begon hij de Dutch mixing championships in 1984 en veel DJ's van toen zijn de sterren van vandaag: DJ Jean, Michel de Hey, Erik E., DJ Gizmo, Ruud van Rijen, Orlando Voorn, Guan Elmzoon en vele anderen. DJ Jean en Michel de Hey waren goede vrienden in die periode en in 1991 kreeg Jaydee de kans om een revolutionair radiopramma te starten: 'For those who like to groove', het programma bestond maar een jaar maar was zeer populair en hij verkreeg een award voor het beste radioprogramma van 1992.

Robin Albers boeken

Na zijn vertrek bij de radio begon hij een club in Vianen, 'De Binnenplaats'. Er wordt progressive house gedraaid door verschillende top-djs uit Nederland en Belgie en Jaydee was de resident DJ, maar kon niet altijd aanwezig zijn omdat hij een wereldhit scoorde met het nummer 'Plastic Dreams'. De club ging dicht in 1994. Jaydee was de eerste Nederlandse DJ die in Moskou optrad, dat was in 1992. Het succes van Plastic Dreams, nummer 1 in USA, Italie, Belgie, Frankrijk, Spanje, Brazilie en Japan, bracht hem over heel de wereld.

Boekingen Robin Albers

In 1997 was Jaydee de producer van de wereldhit Fiesta van de Sunclub. Ook heeft hij het nummer Que Si Que No medegeproduceerd met de andere leden van The Sunclub. In 2000 was hij een van de oprichters van ID&T-radio, en hierdoor kwam de FTWLTG-show weer terug. Jaydee is dance, Jaydee is house with a feeling, Jaydee is progressive, Jaydee does his own thing!!!

Direct Robin Albers huren? Klik hier voor boekingen van Robin Albers

Robin Albers boeken

€975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robin Albers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Bekende Radio-DJ1 x 120 minutenexclusief1 persoonDance Classics€975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€795,-
€1.475,-