DJ Joyce Mercedes boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Progressive House

Wil jij DJ Joyce Mercedes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Joyce Mercedes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De echte naam van de uit Nijmegen afkomstige DJ Joyce Mercedes is Joyce Mercedes van Engelen. Ze werd op 3 maart 1981 geboren. Als dansartiest reist Joyce van Engelen de wereld over. Ze treedt onder meer op in de IT en de Escape, maar ook in buitenlandse clubs als Le Bain in Parijs en Liquid in Miami. Als danseres werkt zij voor o.m. Pantera and X-tension.

Biografie Joyce Mercedes boeken

Naast haar carrière is Joyce zeer succesvol als model, door de jaren heen werkt Joyce mee aan campagnes van o.a. Heineken, Campari, Gap-Star, Playboy, MAXIM en FHM magazines. Regelmatig zijn fotosessies van Joyce Mercedes terug te vinden in (mannen)bladen. Centerfold was een sexy meidengroep die in 1984 werd op gericht. De sexy uitstraling waarbij de dames zich uitte als playmate en stoeipoes, maakte de groep populair in binnen- en buitenland. De grootste hit was ‘pump it up’. In 1998 werd Joyce van Engelen samen met Wendy Wustlicht gepresenteerd als het ‘nieuwe gezicht’ van deze groep. In 1999 stopt Joyce weer met Centerfold en gaat verder als DJ.

Boekingen van DJ Joyce Mercedes

Als DJ stort Joyce zich op de progressive house. Progressive house is een muziekstyle die in het begin van de jaren 90 is ontstaan. Progressive house wordt ingedeeld bij de ‘dance’ muziek, het komt neer op acid techno met een langzame opbouw van electronische muziekinstrumenten. Hierin blijkt zij zeer succesvol. Ze weet handig gebruik te maken van haar contacten, die ze eerder als dansartiest. Haar carrière als DJ gaat van start op een prive feest in Miami. Haar debuut wordt zeer goed ontvangen. Al snel volgen boekingen van over de hele wereld. Ook is ze enige tijd resident DJ van de Amsterdamse Supperclub en Space Ibiza World Tour.

Internationaal

Haar internationale carrière liep tegelijk snel door. inmiddels heeft Joyce Mercedes over 70 landen getoured Draaide voor wereld grootste festivals en clubs. Ministry Of Sound, Sensation, Dance valley etc. Van Chile tot Japan. Ze studeerde af aan de SAE als sound engineer en begon haar eigen label QOC waar verschillende producties op uit kwamen en haar zeer goed ontvangen DJ compilation ‘Pure” Na een stop door ernstige prive omstandigheden herstarte zij haar carrière recentelijk. Haar sound ligt in de underground Techno – House -Tech sound. Inmiddels is ze weer internationaal aan het touren en komt haar track ‘Saints’ uit op haar nieuwe dance label ‘ThreeSevenEleven’ Ook heeft Joyce Mercedes haar eigen popalbum opgenomen. Haar eerste single ‘Give It UP’ komt uit op haar poplabel UnEven onder de naam ‘Mercedes’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Joyce Mercedes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Joyce Mercedes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Joyce Mercedes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Joyce Mercedes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Joyce Mercedes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Joyce Mercedes boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Joyce Mercedes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Joyce Mercedes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Joyce Mercedes

DJ Joyce Mercedes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Joyce Mercedes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonProgressive HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand