Derek Shots boeken

Ex eventuele reiskosten!
€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Allround / Guilty Pleasures

Wil jij Derek Shots boeken voor jouw feest of evenement? Derek Shots, een talentvolle DJ uit Breda die eclectic hitjes draait alsof het niks is. Derek Shots is de grote vriendelijke reus in de partyscene. Deze kale beer met een grote glimlach heeft een grote liefde voor de muziek van vroeger. Van 90’s en 00’s hits, R&B Classics, een vleugje disco én af en toe een populaire hit van nu, Derek Shots tovert het allemaal uit de speakers.

Derek Shots boeken

Wanneer Derek Shots draait heeft hij maar één doel, er voor zorgen dat mensen dansen! Door het snelle mixen van verschillende muziekstijlen is het publiek meestal gedurende de hele set dik tevreden en staan ze non stop te dansen, zakken en te springen.

DJ boeken

Van Moombahton en Dance tot aan Guilty-pleasures, R&B, en hitjes van vroeger waarvan je vergeten ben dat ze nog bestaan, dat pompt Derek Shots door de speakers heen tijdens zijn optreden. Feesten, dat is het zeker!

Boekingen van Derek Shots

Afgelopen jaren stond hij op festivals als Wish Outdoor, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Hockey Loverz Festival, We Are Electric en nog veel meer! Strik de veters van je dansschoenen en smeer je keeltje maar goed want dansen én zingen is wat je doet!

Direct Derek Shots boeken? Klik hier voor boekingen van Derek Shots

Derek Shots boeken

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Derek Shots

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Guilty Pleasures€550,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand