Derek Shots boeken

Ex eventuele reiskosten!
€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Allround / Guilty Pleasures

Wil jij Derek Shots boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Derek Shots. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Derek Shots, een talentvolle DJ uit Breda die eclectic hitjes draait alsof het niks is. Derek Shots is de grote vriendelijke reus in de partyscene. Deze kale beer met een grote glimlach heeft een grote liefde voor de muziek van vroeger. Van 90’s en 00’s hits, R&B Classics, een vleugje disco én af en toe een populaire hit van nu, Derek Shots tovert het allemaal uit de speakers.

Biografie Derek Shots

Wanneer Derek Shots draait heeft hij maar één doel, er voor zorgen dat mensen dansen! Door het snelle mixen van verschillende muziekstijlen is het publiek meestal gedurende de hele set dik tevreden en staan ze non stop te dansen, zakken en te springen.

DJ boeken

Van Moombahton en Dance tot aan Guilty-pleasures, R&B, en hitjes van vroeger waarvan je vergeten ben dat ze nog bestaan, dat pompt Derek Shots door de speakers heen tijdens zijn optreden. Feesten, dat is het zeker!

Boekingen van Derek Shots

Afgelopen jaren stond hij op festivals als Wish Outdoor, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Hockey Loverz Festival, We Are Electric en nog veel meer! Strik de veters van je dansschoenen en smeer je keeltje maar goed want dansen én zingen is wat je doet!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Derek Shots kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Derek Shots wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Derek Shots wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Derek Shots online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Derek Shots kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Derek Shots boeken

Ben jij benieuwd hoe je Derek Shots kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Derek Shots boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Derek Shots

Derek Shots inhuren

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Derek Shots

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Guilty Pleasures€550,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€845,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand