Captain Midnight Solo boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1050,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act met piano
 • Genre
  Allround

Wil jij Captain Midnight Solo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Captain Midnight Solo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Captain Midnight Solo boeken voor jouw party of event? Captain Midnight Solo is een zeer betaalbare wervelende piano-act. Ondersteund door orkestbanden. Waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid. Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld. Van de jaren ’50 tot vandaag.

Captain Midnight Solo boeken

Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van “het juiste nummer op het juiste moment” ontstaat er automatisch een feestavond. Geheel op uw publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils! Steeds weer ontstaat dat ouderwetse “meezingen rond de piano”-gevoel. Waarbij uw gasten mee kunnen galmen op bekende hits. Van bv. Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Pianoshow boeken

Een prima alternatief waar een solo of duo act net te weinig is voor het feest. Maar de grote live band net te veel. De tape-act benaderd de sfeer die de live band kan brengen. En is geschikt voor gelegenheden waar het budget, het podium of de locatie minder toereikend zijn. Ook als feestelijk intermezzo op grotere evenementen is de tape-act een leuke mogelijkheid.

Boekingen van Captain Midnight Solo

Als Captain Midnight optreedt met een tapeshow wordt er gebruik gemaakt van honderden orkestbanden. Waar de piano uitgehaald is en waar live zang en piano aan wordt toegevoegd. Door het grote aanbod van liedjes in vele genres en de mogelijkheid om een verzoekje in te dienen. En zo ontstaat er automatisch een avond die voor het publiek op maat gemaakt is. Het repertoire gaat van rock&roll en sixties en seventies liedjes, naar de dansbare pop en disco van de seventies en eighties. Er ook moderner werk gespeeld. En kan er ook veel meer Nederlandstalig worden gedaan. En daardoor past deze pianoshow net zo makkelijk op een zilveren huwelijk waar de gemiddelde leeftijd rond de 50 ligt, als op een wild hockeyfeest waar dat een stuk lager is.

Kleine pianoshow inhuren

Captain Midnight is dus niet alleen te boeken met grote live band. Maar kan ook een prima avond verzorgen als tape-act in kleinere bezetting. Dit kan Dave solo of als duo met zangeres Sheena. Maar ook als trio met saxofonist Emiel erbij. De grootste bezetting in de tape-act is met 2 zangeressen en saxofoon.

Direct Captain Midnight Pianoshow Solo boeken? Klik hier voor boekingen van Captain Midnight Pianoshow Solo

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Captain Midnight Solo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Captain Midnight Solo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Captain Midnight Solo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Captain Midnight Solo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Captain Midnight Solo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Captain Midnight Solo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Captain Midnight Solo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Captain Midnight Solo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Captain Midnight Solo

Captain Midnight Solo boeken

€1.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Midnight Solo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act met piano1 x 60 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonAllround€1050,-
Tape-act met piano2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonAllround€1295,-
Tape-act met piano en zangeres2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenAllround€1694,-
Meerprijs saxofonistn.v.t.n.v.t.1 persoonAllround€350,-
Extra zangeresn.v.t.n.v.t.1 persoonAllround€350,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand