Amici Partyband boeken

Meezingen gewenst
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij de Amici Partyband boeken op jouw feest of evenement? Met trots presenteren wij Amici Partyband 2 Super zangeressen, namelijk Francis en Sabine en 2 doorgewinterde muzikanten, namelijk Sandro (zang/gitaar) en Marc (toetsen/zang) bekend uit meerdere orkesten.

Amici Partyband boeken

Het resultaat is een groep muzikanten die met hun uitgebreide repertoire en tomeloze energie zorgt voor een onvergetelijke muzikale beleving. Amici Partyband is een combinatie van ontzettend veel ervaring, enthousiasme, van hoog muzikaal niveau en met een verrassend repertoire.

Grootste klassiekers

Met het grootste gemak komen de grootste klassiekers uit de top 2000, de Zero’s en de Top 40 van nu voorbij. Geen feest is hetzelfde, daarom wordt op elke avond a la minute het repertoire bepaald, met de bekendste nummers uit de hitlijsten uit Europa.

Boekingen van Amici Partyband

Dus zo zingen zij onder meer in het Hollands, Duits, Engels, Italiaans, maar ook in het Spaans. Dans, beleef en zing mee met hun shows. Amici Partyband doet het op je bruiloft, verjaardag, in de discotheek, dancing, het stamcafé, het buurthuis, clubgebouw, kermis, naast het biljart, in de feesttent, bedrijfsfeest, op het strand en natuurlijk ook op het plein.

Meezingen gewenst

Voor hele grote feestjes, maar ook zeker voor jullie feestje, de feestcommissie hoeft dus niet verder te zoeken… Meezingen gewenst, net als heel hard proberen op de maat mee te stampen en uit je dak gaan…samen met Amici Partyband moet dat lukken,

Direct Amici Partyband boeken? Klik hier voor boekingen van Amici Partyband

Amici Partyband boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amici Partyband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 300 personen4 personenAllround / Party€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.795,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand