Amici Partyband boeken

Meezingen gewenst
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Amici Partyband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Amici Partyband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met trots presenteren wij Amici Partyband 2 Super zangeressen, namelijk Francis en Sabine en 2 doorgewinterde muzikanten, namelijk Sandro (zang/gitaar) en Marc (toetsen/zang) bekend uit meerdere orkesten.

Biografie Amici Partyband

Het resultaat is een groep muzikanten die met hun uitgebreide repertoire en tomeloze energie zorgt voor een onvergetelijke muzikale beleving. Amici Partyband is een combinatie van ontzettend veel ervaring, enthousiasme, van hoog muzikaal niveau en met een verrassend repertoire.

Grootste klassiekers

Met het grootste gemak komen de grootste klassiekers uit de top 2000, de Zero’s en de Top 40 van nu voorbij. Geen feest is hetzelfde, daarom wordt op elke avond a la minute het repertoire bepaald, met de bekendste nummers uit de hitlijsten uit Europa.

Boekingen van Amici Partyband

Dus zo zingen zij onder meer in het Hollands, Duits, Engels, Italiaans, maar ook in het Spaans. Dans, beleef en zing mee met hun shows. Amici Partyband doet het op je bruiloft, verjaardag, in de discotheek, dancing, het stamcafé, het buurthuis, clubgebouw, kermis, naast het biljart, in de feesttent, bedrijfsfeest, op het strand en natuurlijk ook op het plein.

Meezingen gewenst

Voor hele grote feestjes, maar ook zeker voor jullie feestje, de feestcommissie hoeft dus niet verder te zoeken… Meezingen gewenst, net als heel hard proberen op de maat mee te stampen en uit je dak gaan…samen met Amici Partyband moet dat lukken,

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Amici Partyband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Amici Partyband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Amici Partyband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Amici Partyband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Amici Partyband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Amici Partyband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Amici Partyband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Amici Partyband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Amici Partyband

Amici Partyband inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amici Partyband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 300 personen4 personenAllround / Party€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand