Uw Bediendend Personeel boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Uw Bediendend Personeel boeken

  • Animatie-act
  • Duur: vanaf 1 uur
  • Geluid: n.v.t.
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Komisch / Theater Dit is een vanaf prijs voor 1 act in 1 uur. Informeer vrijblijvend voor de gage voor langere optreedtijd en/of meerdere acts. Naast de gage worden ook eventuele reiskosten doorberekend.

U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..

Uw Bedienend Personeel boeken

Al tekent chaotiek de boventoon... Een fles wijn openen is al te moeilijk voor de twee. Probeer er maar niet op te letten, ze bedoelen het goed.. Zin in iets lekkers? Breng het subtiel, voor ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen. De obers openen uw event, met hun eigen huisregels en het doornemen van de etiquetten. Vervolgens tracteren zij uw gasten op een speciale dance-act en wordt er gezorgd dat iedereen zijn of haar stijfheid verliest. Met voedsel wordt niet gerotzooit.. waarmee wel? Ontdek het door ze uit te nodigen!

Boekingen van Uw Bedienend Personeel

Deze typjes zijn onder meer inzetbaar tussen de gasten. Zij helpen met serveren en/of het openen van het buffet. Helpen bij de garderobe, etc. etc. Dit alles op eigenwijze eigen wijze! Mocht er een speech gehouden moeten worden.. dit doen zij zonder blikken en blozen.

Direct Uw Bedienend Personeel boeken? Klik hier voor boekingen van Uw Bedienend Personeel


Toon meer