The Two Topperz boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Toppers repertoire

Wil jij The Two Topperz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Two Topperz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lange polonaises, kleurrijke glitterjasjes en luidkeels meezingen met tal van herkenbare hits. Al meer dan 17 jaar zijn dat de ingrediënten voor het succesvolle Toppers In Concert in de Johan Cruijf ArenA.

Biografie The Two Topperz

En dat kan ook op jouw feest! The Two Topperz zijn twee jonge, enthousiaste zangers die zelf houden van een feestje én weten hoe ze dat moeten overbrengen. Met zo’n 20 Toppers medleys is er voor ieder wat wils; Pop, Nederlands, Disco, Hazes of Foute Hits… Ze zetten de tent op z’n kop met verschillende Toppers medleys en bekende losse meezingers. Gegarandeerd een knalfeest met muziek en gezelligheid!

Feestduo inhuren

Of het nu gaat om een kort optreden of een avondvullend programma, The Two Topperz weten er altijd een gezellige meezingavond van te maken! Organiseer je binnenkort een feest? Boek ze dan snel voor bijvoorbeeld je verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, feesttent, carnaval of tijdens de kerstborrel. We beschikken zelf over geluidsapparatuur voor feesten tot ca. 100 gasten.

Boekingen van The Two Topperz

Daarnaast is het in overleg mogelijk om een grotere geluidsset en/of lichtset mee te nemen incl. geluidsman, hiervoor zullen we dan extra kosten berekenen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Two Topperz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Two Topperz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Two Topperz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Two Topperz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Two Topperz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Two Topperz boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Two Topperz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Two Topperz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Two Topperz

The Two Topperz inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Two Topperz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 100 personen2 personenAllround / Toppers repertoire€495,-
Tape-act3 x 45 minuten (pauzes 15 minuten)inclusief tot 100 personen2 personenAllround / Toppers repertoire€850,-

Vergelijkbare artiesten

€600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand