Imi Rtist boeken

Ex reiskosten / Met band 1 x 90 minuten: € 2.000,-
€600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €600,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Michael Jackson Tribute

Imi Rtist, zanger,entertainer,schrijver heeft zijn sporen gemaakt tijdens het programma My name is Michael waar hij als beste zanger uit voortkwam. De uit Den Haag afkomstige zanger/entertainer is al bezig vanaf zijn 7e jaar. Geïnspireerd door The King of Pop Michael Jackson heeft IMI RTIST zijn eigen stijl ontwikkeld. Jarenlang heeft hij zijn idool Michael Jackson geïmiteerd en talentenjachten, prijzen gewonnen en het daarna tijd vond om zelf zijn eigen muziek te creëren. Afkomstig uit de Soul/R&B wereld heeft IMI RTIST ook zijn commerciële kwaliteiten ontwikkeld en is toen in een zanggroep terechtgekomen waar hij een platencontract mee in de wacht had gesleept ( V2 records ). Tijdens deze periode van 5 jaar heeft IMI RTIST veel getourd in binnen- en buitenland zoals Zwitserland, Duitsland, België en Nederland, waaronder met RE-Play en Malibu welke destijds gepresenteerd werd door Nance.

Imi Rtist boeken

In 2009 kwam het schokkende nieuws waar de hele wereld kapot van was. IMI RTIST zijn idool en inspriratiebron The King of Pop Michael Jackson kwam te overlijden. Door deze schok heeft IMI RTIST zich opgegeven voor het RTL 4 programma My name is Michael. IMI RTIST wilde niet gezien worden als de nieuwe Michael Jackson of de vervanger, imitator of impersonator van. IMI RTIST is zelf een artiest die respect en toewijding geeft aan Michael Jackson. IMI RTIST kreeg het ultieme compliment van Albert Verlinde tijdens de show: “Van alle kandidaten die ik tot nu toe heb gehoord, kom jij het dichtste bij de stem van Michael”.

Boekingen van Imi Rtist

Na “My name is Michael ” is IMI RTIST zijn eigen band begonnen ” IMI RTIST’S MICHAEL JACKSON TRIBUTE LIVEBAND “. Met zijn band heeft hij talloze optredens gedaan in binnen en buitenland. Meegedaan aan competities ” Clash of the coverbands “waar IMI RTIST is benoemd tot de Nr.1 Michael Jackson tribute liveband van Nederland. Met zijn band wil hij zo dicht mogelijk bij het geluid van The King of Pop komen om het publiek het gevoel te geven alsof zij echt bij een live concert van Michael Jackson zijn.

Direct Imi Rtist boeken ? Klik hier voor boekingen van Imi Rtist

Imi Rtist boeken

€600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Imi Rtist

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonMichael Jackson Tribute€600,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand