Imi Rtist boeken

Ex reiskosten / Met band 1 x 90 minuten: € 2.000,-
€600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €600,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Michael Jackson Tribute

Wil jij Imi Rtist boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Imi Rtist. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Imi Rtist, zanger,entertainer,schrijver heeft zijn sporen gemaakt tijdens het programma My name is Michael. Waar hij als beste zanger uit voortkwam. De uit Den Haag afkomstige zanger/entertainer is al bezig vanaf zijn 7e jaar. Geïnspireerd door The King of Pop Michael Jackson heeft IMI RTIST zijn eigen stijl ontwikkeld. Jarenlang heeft hij zijn idool Michael Jackson geïmiteerd en talentenjachten en prijzen gewonnen. Daarna vond hij het tijd om zelf zijn eigen muziek te creëren. A

Veel getourd

Afkomstig uit de Soul/R&B wereld heeft IMI RTIST ook zijn commerciële kwaliteiten ontwikkeld. En is toen in een zanggroep terechtgekomen waar hij een platencontract mee in de wacht had gesleept ( V2 records ). Tijdens deze periode van 5 jaar heeft IMI RTIST veel getourd in binnen- en buitenland zoals Zwitserland, Duitsland, België en Nederland, waaronder met RE-Play en Malibu welke destijds gepresenteerd werd door Nance.

Biografie Imi Rtist

In 2009 kwam het schokkende nieuws waar de hele wereld kapot van was. IMI RTIST zijn idool en inspriratiebron The King of Pop Michael Jackson kwam te overlijden. Door deze schok heeft IMI RTIST zich opgegeven voor het RTL 4 programma My name is Michael. IMI RTIST wilde niet gezien worden als de nieuwe Michael Jackson of de vervanger, imitator of impersonator van. IMI RTIST is zelf een artiest die respect en toewijding geeft aan Michael Jackson. IMI RTIST kreeg het ultieme compliment van Albert Verlinde tijdens de show: “Van alle kandidaten die ik tot nu toe heb gehoord, kom jij het dichtste bij de stem van Michael”.

Boekingen van Imi Rtist

Na “My name is Michael ” is IMI RTIST zijn eigen band begonnen ” IMI RTIST’S MICHAEL JACKSON TRIBUTE LIVEBAND “. Met zijn band heeft hij talloze optredens gedaan in binnen en buitenland. Meegedaan aan competities ” Clash of the coverbands “waar IMI RTIST is benoemd tot de Nr.1 Michael Jackson tribute liveband van Nederland. Met zijn band wil hij zo dicht mogelijk bij het geluid van The King of Pop komen om het publiek het gevoel te geven alsof zij echt bij een live concert van Michael Jackson zijn.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Imi Rtist kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Imi Rtist wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Imi Rtist wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Imi Rtist online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Imi Rtist kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Imi Rtist boeken

Ben jij benieuwd hoe je Imi Rtist kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Imi Rtist boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Imi Rtist

Imi Rtist inhuren

€600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Imi Rtist

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-set1 persoonMichael Jackson Tribute€600,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand