Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  max. 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Led Zeppelin Tribute

Wil jij Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Steeler (Led Zeppelin Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin “Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin” is een Led Zeppelin Tribute?ontstaan uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. De liefde voor die legendarische live optredens van de vroege 70’s.

Biografie Steeler

Steeler brengt een show met de juiste dynamiek, kleding en vrijheid die het publiek meeneemt in hun totale Zep live ervaring. Vier professionele muzikanten laten hun ongekende muzikaliteit los op het Led Zeppelin repertoire, in een benadering zoals die Zep-mannen het indertijd deden en bedoeld hebben. Het band geluid dat Luca Giordano, JP Hofman, Marijn Geluk en Lennard veldhoen neerzetten is angstig accuraat, hoogstaand en een genot om naar te kijken.

Boekingen van Steeler

“Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin” is zonder twijfel de beste, ballsy, true to fashion & life Led Zeppelin tribute die je ooit zult ervaren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Steeler (Led Zeppelin Tribute Band)

Steeler (Led Zeppelin Tribute Band) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Steeler (Led Zeppelin Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributebandmax. 1 x 90 minutenexclusief4 personenLed Zeppelin TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand