Schürzenjäger Tribute Band boeken

Richtgage: boven € 4.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 90 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Zillertaler Schurzenjager Tribute

Wil jij Schürzenjäger Tribute Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Schürzenjäger Tribute Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Zillertaler Schürzenjäger – de meest succesvolle band uit de Alpen – bedankt haar fans voor meer dan 30 jaar trouw met een afscheidstournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in uitverkochte zalen. Meer dan 10 miljoen platen verkocht, een record aan concerten en openluchtevenementen, welke doen denken aan de alpen versies van het Woodstock festival, behoorden tot de successen van deze Zillertaler cult band.

Biografie Schürzenjäger Tribute Band

Hits als ‘Zillertaler Hochzeitsmarz’, ‘Dahoam is Dahoam’ komen standaard voorbij op het repertoire van vele bands en ‘Sierra Madre’ is nog steeds na Yesterday van de Beatles de meest gedraaide hit in Duitsland. Maar… het afscheid van de Zillertaler Schürzenjäger betekent niet het einde van hun succesvolle muziek…

Boekingen van Schürzenjäger Tribute Band

Alle fans van de Zillertaler Schürzenjäger kijken nu uit naar de Schurzenjäger Tribute band; een unieke band die zo authentiek mogelijk de tijden van de originele band laat herleven! Het podium alsook hun outfit is gebaseerd op het origineel. In een drie uur durend programma wordt het publiek meegenomen naar de tijden van toen; gezellige alpenrock met puur bekende meezinghits. Beleef nu de grootste hits in een prachtige show, met meerstemmige zang, blazerssectie en vooral de sfeer van weleer!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Schürzenjäger Tribute Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Schürzenjäger Tribute Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Schürzenjäger Tribute Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Schürzenjäger Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Schürzenjäger Tribute Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Schürzenjäger Tribute Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Schürzenjäger Tribute Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Schürzenjäger Tribute Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Schürzenjäger Tribute Band

Schürzenjäger Tribute Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Schürzenjäger Tribute Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband2 x 90 minutenin overleg7 personenZillertaler Schurzenjager TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand