Peter Koelewijn boeken

Uitsluitend bandshows, geen solo-boekingen!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Peter Koelewijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Peter Koelewijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Peter Koelewijn

Op zijn zestiende schreef Peter Koelewijn zijn eerste liedjes, meestal in het toen in zwang zijnde cowboygenre, maar een jaar later begon hij voorzichtig aan zijn eerste Engelstalige songs. Op de MULO ontstond het begin van de uiteindelijke Rockets. Er werden zonder succes diverse audities afgelopen totdat een vriend uit Eindhoven een auditie bij EMI-Bovema wist los te peuteren. De avond tevoren schreef Peter “Kom van dat dak af”. De tape bleef een hele tijd bij EMI op de plank liggen omdat de platenfirma er eigenlijk geen brood in zag. Tot Ko de Kloet, samensteller van het populaire radioprogramma “Tijd voor Teenagers” de band hoorde en razend enthousiast werd. Een maand later stond “Kom van dat dak af” in Nederland en België bovenaan.

Hits bleven komen

De optredens en hits bleven komen. Peter is ook de man achter de vele successen van Babe. Zeer verbaasd was hij toen hij konstateerde toen de eerste single van Curtie & the Boombox, “Let’s talk it over in the ladiesroom”, een hit werd en in twintig “buitenlanden” werd uitgebracht. De opvolger, “Black Kisses”, haalde zelfs de Amerikaanse Top 100. In 1995 maakt hij een wereldhit als zanger onder de naam “Gompie” met “Alice, who the fuck is Alice”. Tevens zet hij zich in als producer in voor het “Goede Tijden, Slechte Tijden” team; no.1 hit met “Ademnood”. Ook als producer voor Helmut Lotti gaat het Peter voor de wind.

Boekingen van Peter Koelewijn

Het is heel bijzonder dat Peter Koelewijn ondanks zijn leeftijd nog steeds “de pannen van het dak” rockt, samen met zijn band The Rockets! In een set van ruim 60 minuten vol passie en energie spelen Peter en zijn Rockets iedere feesttent en elk festival plat. Natuurlijk heeft Peter Koelewijn een groot voordeel omdat hij gigantisch veel hits op zijn naam heeft gezet in zijn lange muzikale carrière. Naast de hits onder zijn eigen naam was hij tevens schrijver/producer van heel veel hits voor andere artiesten. In zijn huidige podiumshow brengt hij uiteraard veel bekende meezingers, zoals “Kom van dat dak af”, “Angeline” en “Mij oh mij”.  Alle bekende klassiekers komen voorbij in een zeer energieke show! Leuk detail is dat zijn 6-koppige band The Rockets nog grotendeels in de oorspronkelijke bezetting speelt en samen met Peter Koelwijn nog steeds de authentieke sound benadert.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Peter Koelewijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Peter Koelewijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Peter Koelewijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Peter Koelewijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Peter Koelewijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Peter Koelewijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Peter Koelewijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Peter Koelewijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Peter Koelewijn

Peter Koelewijn inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peter Koelewijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand