Nicky & Simone boeken

Feesten met Guilty Pleasures!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest

Wil jij Nicky & Simone boeken voor jouw feest of evenement? Feestend Nederland, zijn jullie er klaar voor? The roof is on fire, als rasentertainers Nicky en Simone van de partij zijn!!! Guilty pleasures heeft iedereen. Foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij. Want met dit unieke zangduo  worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd! Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen! Nicky en Simone zijn te boeken als zangact 1 x 30 minuten, of als presentatrices van een evenement of thema-avond.

Nicky & Simone boeken

Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, deze vrouwelijke feestact en zangduo draaien hun Gooische handen er niet voor om. Na jarenlang feestjes bouwen voor Nederlandse gasten in Spaanse jachthavens, doen ze nu een rondje Nederland en wordt het keihard meezingen.

Feestartiesten boeken

Met de Woonboot, op zijn Antilliaans met Kleine wasjes/Grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena. Dit alles live gezongen door twee powervrouwen met uitstraling en een hilarische dosis humor. En wie weet win je wel een fantastische jetsetprijs als je de danswedstrijd wint!

Boekingen van Nicky & Simone

Als zangact, zijn Nicky en Simone uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een Gooische bingo en bedrijfsfeesten.

Direct Nicky & Simone boeken? Klik hier voor boekingen van Nicky & Simone

Nicky & Simone boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nicky & Simone

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€995,-
€1.295,-