Mary Amora (Tina Turner look-a-like) boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Tina Turner Tribute

Wil jij Mary Amora (Tina Turner look-a-like) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mary Amora (Tina Turner look-a-like). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op zoek naar de Queen of Rock voor uw evenement? Zoek niet verder. Naast de looks ook de voice. Dat bewees Mary Amora in 2001 toen ze de Henny Huisman soundmixshow won met haar Tina Turner vertolking van ‘River Deep,Mountain High’.

Biografie Mary Amora

Geen play back, maar alle hits van Tina LIVE gezongen. Met dezelfde passie en energie die je van Tina Turner gewend bent. In ruim een half uur komen de hits in een wervelende show voorbij.

Boekingen van Mary Amora (Tina Turner look-a-like)

Songs als Nutbush City Limits, The Best, Proud Mary. En natuurlijk River Deep, Mountain High om er maar een paar te noemen. Stilstaan is geen optie, meezingen wel.

Tribute artiest boeken

Geef uw gasten een Tina Turner ervaring zoals ze die nog nooit gezien én gehoord hebben.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mary Amora (Tina Turner look-a-like) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mary Amora (Tina Turner look-a-like) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mary Amora (Tina Turner look-a-like) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mary Amora (Tina Turner look-a-like) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mary Amora (Tina Turner look-a-like) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mary Amora (Tina Turner look-a-like) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mary Amora (Tina Turner look-a-like) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mary Amora (Tina Turner look-a-like) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mary Amora (Tina Turner look-a-like)

Mary Amora (Tina Turner look-a-like) inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mary Amora (Tina Turner look-a-like)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonTina Turner Tribute€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand