Marcel’s Nederpop van Toen boeken

Nederpop show voor een schappelijke prijs
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met tape
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Marcel’s Nederpop van Toen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marcel’s Nederpop van Toen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marcel zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Hij groeide op in Hoorn en kwam al jong in aanraking met de magie van muziek maken. Op de Mavo vormde hij reeds zijn eerste bandje, waarna verschillende formaties volgden.

Biografie Marcel’s Nederpop van Toen

Met de eerste ‘professionele’ band Bad Medicine, waarin Marcel speelde, belande hij met The Clash of the Coverbands in de halve finale en speelde in een uitverkocht Paradiso. In 2012 werd hij door de feestband Melrose gevraagd als leadzanger. Na meer dan 800 geweldige, meer dan 3 uur durende optredens met deze band gaat Marcel nu solo verder in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt; de Nederpop.

Nederlandstalige zanger boeken

Met zijn show “Nederpop van Toen” gaat Marcel terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw zet hij elke zaal geheid op zijn kop.  Een uniek concept van 50 min waarin Marcel, zichzelf begeleidend op gitaar en piano, de beste Nederpop klassiekers langs laat komen.

Boekingen van Marcel’s Nederpop van Toen

In het dagelijks leven is Marcel vocal coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govearts (Krezip), Jannes en Patricia van Haastrecht. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marcel’s Nederpop van Toen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marcel’s Nederpop van Toen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marcel’s Nederpop van Toen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marcel’s Nederpop van Toen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marcel’s Nederpop van Toen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marcel’s Nederpop van Toen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marcel’s Nederpop van Toen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marcel’s Nederpop van Toen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marcel’s Nederpop van Toen

Marcel’s Nederpop van Toen inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcel’s Nederpop van Toen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met tape1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederpop€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand