Marcel’s Nederpop van Toen boeken

Nederpop show voor een schappelijke prijs
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live met tape
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Marcel’s Nederpop van Toen boeken voor jouw feest of evenement? Marcel zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Hij groeide op in Hoorn en kwam al jong in aanraking met de magie van muziek maken. Op de Mavo vormde hij reeds zijn eerste bandje, waarna verschillende formaties volgden.

Marcel’s Nederpop van Toen boeken

Met de eerste ‘professionele’ band Bad Medicine, waarin Marcel speelde, belande hij met The Clash of the Coverbands in de halve finale en speelde in een uitverkocht Paradiso. In 2012 werd hij door de feestband Melrose gevraagd als leadzanger. Na meer dan 800 geweldige, meer dan 3 uur durende optredens met deze band gaat Marcel nu solo verder in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt; de Nederpop.

Nederlandstalige zanger boeken

Met zijn show “Nederpop van Toen” gaat Marcel terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw zet hij elke zaal geheid op zijn kop.  Een uniek concept van 50 min waarin Marcel, zichzelf begeleidend op gitaar en piano, de beste Nederpop klassiekers langs laat komen.

Boekingen van Marcel’s Nederpop van Toen

In het dagelijks leven is Marcel vocal coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govearts (Krezip), Jannes en Patricia van Haastrecht. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision.

Direct Marcel’s Nederpop van Toen boeken? Klik hier voor boekingen van Marcel’s Nederpop van Toen

Marcel’s Nederpop van Toen boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcel’s Nederpop van Toen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met tape1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederpop€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand