Lenny Kuhr boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Nederlands / Frans

Wil jij Lenny Kuhr boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lenny Kuhr. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lenny Kuhr wint in 1969 het Eurovisie Songfestival in Madrid met het lied ‘De Troubadour’. Ze is echter niet de enige winnaar. Ook Spanje, Frankrijk en Engeland behalen de eerste plaats. De melodie van ‘De Toubadour’, gebruikt ze vijf jaar later voor het nummer ‘De generaal’, een ode aan Rinus Michels. Hierna heeft Kuhr veel succes in Frankrijk en 1972 heeft ze een grote nummer 1-hit met Jesus Christo.

Biografie Lenny Kuhr

Lenny Kuhr is geboren in Eindhoven op 22 februari 1950. Haar talent wordt ontdekt bij het Eindhovense Cabaret der Onbekenden, waar ook Anneke Grönloh en Armand zijn ontdekt. Later maakt ze haat debuut in het VARA-programma ‘Nieuwe Liedjes’. In 1980 scoort ze in Nederland weer een grote hit met het nummer ‘Visite’. Hierop zingen Les Poppys mee, die bekend zijn van hun hit “Non, non rien n’a changé”.

Jaren 80

In de jaren tachtig verschijnen een aantal albums en singles die het succes van visite niet kunnen evenaren en na 1986 wordt het wat stiller rond de zangeres. In 1990 slaat ze een nieuwe weg in en neemt samen met haar partner, auteur Herman Pieter de Boer, een nieuw album op met luisterliedjes. Vanaf deze tijd begint ze op te treden in het theatercircuit en heeft hiermee veel succes.

Boekingen van Lenny Kuhr

Haar eerste huwelijk is in 1974 met Gideon Bialijstock. Zij kreeg twee dochters: Sharon en Daphna. Ze is van 1981 tot 1993 partner van de tekstschrijver Herman Pieter de Boer. En sinds 2003 is ze getrouwd met Rob Frank. Ze heeft inmiddels twee kleinkinderen: Ozz (2004) en Lihi (2005).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lenny Kuhr kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lenny Kuhr wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lenny Kuhr wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lenny Kuhr online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lenny Kuhr kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lenny Kuhr boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lenny Kuhr kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lenny Kuhr boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lenny Kuhr

Lenny Kuhr inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lenny Kuhr

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actin overlegin overleg1 persoonNederlands / FransOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand