Laura Van Den Elzen boeken

Met country band incl. geluid tot 500 personen: € 4.975,-
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Laura Van Den Elzen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Laura Van Den Elzen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De 19-jarige Nederlandse Laura van den Elzen kan in Duitsland niet meer normaal over straat. Wekelijks keken er in ons buurland 5 miljoen mensen naar de Brabantse zangeres in ‘Deutschland sucht den Superstar’. Ze behaalde daarin de finale, maar helaas moest ze het net afleggen tegen haar Duitse concurrent Prince. Maar winnaar of niet, niemand kan meer om Laura heen, ze is een echte Superstar!

Biografie Laura van den Elzen

Laura is nu al zeer onderscheidend door haar dynamische volume en een bewonderenswaardig stembereik, haar keuze van songs gaat dan ook vooral uit naar rockklassiekers.Met haar 14e jaar vulde ze al een repertoire van 45 minuten waar ze met haar rockklassiekers dan ook als een wervelwind door de muziektempel heen gaat.

Boekingen van Laura van den Elzen

Ze behaalde een geweldige finale in 2010 tijdens de RTL4 Talentenjacht “My Name Is”. Het programma werd door miljoenen kijkers in Nederland en België bekeken. Niemand minder dan Albert Verlinde noemde haar de onbetwiste nummer 1 met door haar gezongen nummers van Tina Turner (the Best) en Miley Cyrus (the Climb en Party in the USA).

Repertoirelijst

Haar repertoirelijst is inmiddels gevuld met de grootste hits van Miley Cyrus(Hannah Montana), Tina Turner, Anouk, Ilse Delange, Rihanna, Chi Coltrane, Dolly Parton, Shania Twain, John Fogerty, Linda Ronstadt, Laura Janssen en zelfs Coldplay. Stuk voor stuk klassiekers. Ook schrijft ze haar eigen nummers en kan ze zichzelf op de piano begeleiden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Laura Van Den Elzen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Laura Van Den Elzen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Laura Van Den Elzen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Laura Van Den Elzen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Laura Van Den Elzen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Laura Van Den Elzen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Laura Van Den Elzen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Laura Van Den Elzen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Laura Van Den Elzen

Laura Van Den Elzen inhuren

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Van Den Elzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround€1850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand