Laura Van Den Elzen boeken

Met country band incl. geluid tot 500 personen: € 4.975,-
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

De 19-jarige Nederlandse Laura van den Elzen kan in Duitsland niet meer normaal over straat. Wekelijks keken er in ons buurland 5 miljoen mensen naar de Brabantse zangeres in ‘Deutschland sucht den Superstar’. Ze behaalde daarin de finale, maar helaas moest ze het net afleggen tegen haar Duitse concurrent Prince. Maar winnaar of niet, niemand kan meer om Laura heen, ze is een echte Superstar!

Laura van den Elzen boeken

Laura is nu al zeer onderscheidend door haar dynamische volume en een bewonderenswaardig stembereik, haar keuze van songs gaat dan ook vooral uit naar rockklassiekers.Met haar 14e jaar vulde ze al een repertoire van 45 minuten waar ze met haar rockklassiekers dan ook als een wervelwind door de muziektempel heen gaat.

Boekingen van Laura van den Elzen

Ze behaalde een geweldige finale in 2010 tijdens de RTL4 Talentenjacht “My Name Is”. Het programma werd door miljoenen kijkers in Nederland en België bekeken. Niemand minder dan Albert Verlinde noemde haar de onbetwiste nummer 1 met door haar gezongen nummers van Tina Turner (the Best) en Miley Cyrus (the Climb en Party in the USA). Haar repertoirelijst is inmiddels gevuld met de grootste hits van Miley Cyrus(Hannah Montana), Tina Turner, Anouk, Ilse Delange, Rihanna, Chi Coltrane, Dolly Parton, Shania Twain, John Fogerty, Linda Ronstadt, Laura Janssen en zelfs Coldplay. Stuk voor stuk klassiekers. Ook schrijft ze haar eigen nummers en kan ze zichzelf op de piano begeleiden.

Direct Laura van den Elzen huren? Klik hier voor boekingen van Laura van den Elzen

Laura Van Den Elzen boeken

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Van Den Elzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround€1850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand