Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Look-aLike Act
 • Genre
  Oranje / Voetbal

Is het hem wel of niet? Is hij nu echt of toch niet? Dit zijn veel voorkomende vragen wanneer onze Koning Willem Alexander Look a Like op een evenement verschijnt. Onze Willem Alexander Look a Like trekt met zijn performance sinds 2001, sterk de aandacht van mensen.

Koning Willem Alexander Look-a-Like boeken

De Willem Alexander Look a Like werd bij toeval ontdekt toen hij in 2001 een andere opdracht had en zijn opdrachtgeefster die met hem meereed dat hem vertelde. De Willem Alexander Look a Like bestuurde de auto, had zijn blik strak op de weg toen zij hem en profiel bekeek en zei: “Ik heb hem gevonden”. Daarna is het snel gegaan. De benodigde attributen die de Koning Willem Alexander Look a Like tot op de dag van de dag gebruikt werden gezocht, verzameld, gevonden en hebben de Look a Like van de Koning gebracht tot waar hij nu is.

Boekingen van Koning Willem-Alexander Look-a-Like

Enkele tips bij het inhuren van onze Koning Willem-Alexander Look-a-Like:

 • Het konings paar. De aanwezigheid van de Maxima Look a Like completeert het geheel.
 • Een prachtige officiële ontvangst van de Willem Alexander Look a Like of het Koninklijke paar spreekt boekdelen. Een statige auto met AA kentekenplaten maakt het allemaal nog geloofwaardiger. Willem Alexander Look a Like zorgt voor de AA-kentekenplaten, u voor de auto.
 • Leden van de koninklijk familie worden door de overheid bewaakt. Indien u wenst dat de Koning of het Koninklijke paar word(t)en bewaakt door bodyguards, kan hiervoor worden gezorgd. U kunt dit ook zelf regelen.
 • De Willem Alexander Look a Like wordt veelal door de opdrachtgever begeleidt. Bij aanwezigheid van De Look a Like Maxima is het leuke geste, dat de Koningin een klein boeket bloemen krijgt aangeboden.
 • De Willem Alexander Look a Like kan/zal een speech houden om daarna nog eventueel handen schudden en praten met genodigden. Indien er handelingen moeten worden verricht zal dit in overleg met de opdrachtgever plaatsvinden. Een fotoshoot op het einde is vaak een goede afsluiting

Direct Koning Willem-Alexander Look-a-Like huren? Klik hier voor boekingen van Koning Willem-Alexander Look-a-Like

Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koning Willem-Alexander Look-a-Like

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Look-aLike Act1 x 60 minutenn.v.t.1 persoonOranje / Voetbal€1195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.750,-
€1.500,-