Joyride boeken

Te boeken als duo, trio, 4-persoons óf 5-persoons band
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 125 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Joyride boeken voor jouw feest of evenement? Joyride staat voor betaalbare allround live muziek en is in basis een alround duo met een zangeres en een zanger/gitarist. Wij zijn echter ook te boeken als allround trio met 2 zangeressen. Daarnaast is Midnight Blue eventueel ook nog te boeken als allround band met 4 of 5 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement, hebben wij dus een passende mogelijkheid in huis, als duo, als trio of als band. Voor betaalbare live muziek, op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij ons aan het juiste adres.

Joyride boeken

In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen. Wij verzorgen allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen.

Coverband boeken

Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners. Uiteraard kunt u ons ook boeken voor live muziek en entertainment op uw bruiloft. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in huis.

Boekingen van Joyride

Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Wij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft. Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn. Ook kunnen wij tijdens onze optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen. Dit kan zowel bij Joyride als duo, trio of band. Ook deze shownummers zijn in vele genres te brengen en is gegarandeerd feest, waarbij een lach hier en daar ook niet zal ontbreken.

Joyride huren

De muziek tijdens onze korte pauzes kan eventueel zonder bijkomende kosten middels een softwarematig DJ systeem door ons zelf worden verzorgd. In dit DJ systeem zitten bijna 10.000 nummers in de meest uitéénlopende genres. Nummers die wij niet spelen en u wel graag op uw feest wilt horen, kunnen wij als DJ’s dan eventueel in één van onze korte pauzes voor u draaien. Doordat wij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtset, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat wij met onze eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen.

Joyride inhuren

Kortom: Joyride is bijzonder flexibel, heeft vele mogelijkheden, uw wensen staan altijd centraal en dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Direct Joyride boeken? Klik hier voor boekingen van Joyride

Joyride boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joyride

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 125 personen2 personenAllround€650,-
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 125 personen3 personenAllround€895,-
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 125 personen4 personenAllround€1175,-
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 125 personen5 personenAllround€1495,-
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 125 personen6 personenAllround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand