Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief (tegen meerprijs mogelijk)
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Stevie Wonder Tribute

Wil jij Iva Wonder boeken (Stevie Wonder Tribute) voor jouw party of event? De nummers van Stevie Wonder hebben geen introductie nodig. Ze zijn een deel van ons collectieve geheugen. Stevie Wonder behoort tot de meest succesvolle en invloedrijkste artiesten uit de popgeschiedenis. De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show. Megahits zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer komen voorbij!

Iva Wonder boeken

Iva Wonder is één van de finalisten van het SBS6 programma ‘The Tribute’ (2022). In de muziekcompetitie proberen 11 bands de hits van hun favoriete band tot in de perfectie na te spelen. Daarbij proberen de muzikanten een ultiem eerbetoon brengen aan hun favoriete band. De optredens worden beoordeeld door een vakjury. Deze bestaat uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

Stemkastjes

Er zitten 100 muziekliefhebbers in de zaal. Zij kunnen ieder optreden beoordelen met een cijfer. Het gemiddelde cijfer van deze groep telt voor 25% mee in de ranking. Uiteraard naast de cijfers van de juryleden. Het programma werd gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Boekingen van Iva Wonder

Leadzanger Iva heeft internationale ervaring als (backing)vocalist en performer. Ondermeer bij Sister Sledge, Neyo, KC & Jojo, Madonna, Audrey Hepburn en MC Hammer. Maar ook bij Akon, Keith Sweat, Fat Man Scoop, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder en Destiny’s Child. Samen met een dijk van een band de succesformule voor jouw event! Eventueel zijn blazers en/of geluid tegen meerprijs bij te boeken.

Direct Iva Wonder boeken? Klik hier voor boekingen van Iva Wonder

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief (tegen meerprijs mogelijk)7 personenStevie Wonder Tribute€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand