Gassie & Adriaan boeken

O.a. bekend van de hit “Wat Zeg Ie?”
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Freestyle

Wil jij DJ-act Gassie & Adriaan boeken voor een optreden op jouw party of event? Carnaval 2022 bracht een wel héél illuster duo tot leven. Nog nooit eerder werd een dj-act zo uit het niets gelanceerd, bewapend met 12 eigen tracks. De eerste shows waren dan ook gelijk een succes, en binnen een aantal weken waren ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest scene.

Gassie & Adriaan boeken

Snel volgde de eerste single, ‘Altijd Blijven Gassen’ wat direct een schot in de roos was en als #1 werd verkozen in De Hardstyle Carnaval 2022 Top 25. Vanaf dat moment was geen festival meer veilig. Onder andere 7th Sunday, Kamping Kitsch Club, FestyLand en Winterpark Festival maakte kennis met de energieke clown en kale acrobaat.

DJ’s boeken

Na de show op X-Qlusive Holland in Het GelreDome leek het hoogtepunt bereikt, maar niets is minder waar. Het is tijd voor de volgende stap in dit succesverhaal.

Boekingen van Gassie & Adriaan

2 nieuwe gezichten in 1 knallende show zijn vanaf nu te boeken . Met bevestigde shows op o.a. Decibel outdoor, Fairytale Festival, Dreamfields en Dream Village zijn ze klaar om te gaan knallen. Dezelfde energie met nog meer nieuwe muziek.. Let op, dit is pas het begin!

Direct Gassie & Adriaan boeken? Klik hier voor boekingen van Gassie & Adriaan

Gassie & Adriaan boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gassie & Adriaan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFreestyle€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand