Gassie & Adriaan boeken

O.a. bekend van de hit “Wat Zeg Ie?”
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Freestyle

Wil jij Gassie & Adriaan boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gassie & Adriaan. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Carnaval 2022 bracht een wel héél illuster duo tot leven. Nog nooit eerder werd een dj-act zo uit het niets gelanceerd, bewapend met 12 eigen tracks. De eerste shows waren dan ook gelijk een succes, en binnen een aantal weken waren ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest scene.

Biografie Gassie & Adriaan

Snel volgde de eerste single, ‘Altijd Blijven Gassen’ wat direct een schot in de roos was en als #1 werd verkozen in De Hardstyle Carnaval 2022 Top 25. Vanaf dat moment was geen festival meer veilig. Onder andere 7th Sunday, Kamping Kitsch Club, FestyLand en Winterpark Festival maakte kennis met de energieke clown en kale acrobaat.

DJ’s boeken

Na de show op X-Qlusive Holland in Het GelreDome leek het hoogtepunt bereikt, maar niets is minder waar. Het is tijd voor de volgende stap in dit succesverhaal.

Boekingen van Gassie & Adriaan

2 nieuwe gezichten in 1 knallende show zijn vanaf nu te boeken . Met bevestigde shows op o.a. Decibel outdoor, Fairytale Festival, Dreamfields en Dream Village zijn ze klaar om te gaan knallen. Dezelfde energie met nog meer nieuwe muziek.. Let op, dit is pas het begin!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gassie & Adriaan kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gassie & Adriaan wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gassie & Adriaan wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gassie & Adriaan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gassie & Adriaan kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gassie & Adriaan boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gassie & Adriaan kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gassie & Adriaan boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gassie & Adriaan

Gassie & Adriaan inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gassie & Adriaan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFreestyle€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€996,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand