Explosion Rockets boeken

€2.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2200,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Unieke Rock & Roll band
 • Genre
  Rock & Roll

“The Most Famous Rock And Roll Band In The Country” , een titel waarmee The Explosion Rockets vaak worden omschreven in de media. Wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 én een spetterende show wil zien, kan niet meer stuk bij deze rock and roll band.

Explosion Rockets boeken

Al meer dan 25 jaar staat de band vrijwel iedere week op het podium om een klasse-show neer te zetten. Hun opzwepende perfomance wordt gebracht met een flinke dosis humor en vakmanschap en, het belangrijkste, met vrijwel alle grote hits van o.a. legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly, The Ventures, The Shadows The Jumping Jewels etc. Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. Zij brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies. Het vakmanschap wordt niet alleen in Nederland en België gewaardeerd en opgemerkt. Zo traden de Rockets op met de beroemde Elvis-gitarist James Burton en Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’ , met Chris Montez ( bekend van o.a. de hit ‘Let’s Dance’), The Blue Diamonds, en werden ze zelfs gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van ‘de enige echte Killer’ Jerry Lee Lewis. Ook het állerlaatste optreden van ‘rock and roll vader’ Andy Tielman werd begeleid door deze klasse band.

Boekingen van Explosion Rockets

Een optreden van The Explosion Rockets is een belevenis voor iedereen die wil genieten van een wervelende show en fantastische muziek uit de ‘golden 50’s en 60’s ‘.

Direct Explosion Rockets huren? Klik hier voor boekingen van Explosion Rockets

Explosion Rockets boeken

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Explosion Rockets

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Rock & Roll band2 x 60 minuteninclusief tot 400 personen6 personenRock & Roll€2200,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.195,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand