Explosion Rockets boeken

€2.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2200,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Unieke Rock & Roll band
 • Genre
  Rock & Roll

Wil jij Explosion Rockets boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Explosion Rockets. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“The Most Famous Rock And Roll Band In The Country”. Wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 én een spetterende show wil zien, kan niet meer stuk bij deze rock and roll band.

Biografie Explosion Rockets

Al meer dan 25 jaar staat de band vrijwel iedere week op het podium om een klasse-show neer te zetten. En met vrijwel alle grote hits van o.a. legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly en The Ventures. Of van The Shadows, The Jumping Jewels etc. Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. Zij brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies.

Gewaardeerd vakmanschap

De Rockets zijn een gewaardeerde band in Nederland en België. Zo traden de Rockets op met de beroemde Elvis-gitarist James Burton en Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’. En met Chris Montez ( bekend van o.a. de hit ‘Let’s Dance’) en The Blue Diamonds. En het állerlaatste optreden van ‘rock and roll vader’ Andy Tielman werd begeleid door deze klasse band.

Boekingen van Explosion Rockets

Een optreden van The Explosion Rockets is een belevenis voor iedereen die wil genieten van een wervelende show. En van fantastische muziek uit de ‘golden 50’s en 60’s ‘.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Explosion Rockets kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Explosion Rockets wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Explosion Rockets wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Explosion Rockets online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Explosion Rockets kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Explosion Rockets boeken

Ben jij benieuwd hoe je Explosion Rockets kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Explosion Rockets boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Explosion Rockets

Explosion Rockets inhuren

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Explosion Rockets

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Rock & Roll band2 x 60 minuteninclusief tot 400 personen6 personenRock & Roll€2200,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand