DJ Chelsea boeken

Uit te breiden met saxofonist/percussionist
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Lounge / Ibiza Style

Wil jij DJ Chelsea boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Chelsea. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze DJ/MC is niet te missen! Haar stijl is een mix van allround en funky, uplifting housemuziek met invloeden van deephouse en latin-vibes. Te gekke beats dus, maar ook nog eens aangevuld met live-vocalen ‘Hed Kandi-stijl’.

Biografie DJ Chelsea

Door deze unieke combinatie van DJ én zang is een optreden van DJ Chelsea een echte toevoeging voor elk type feest. DJ/MC Chelsea betovert het publiek met haar stem, DJ-skills en natuurlijk haar looks – niet voor niets is zij ook een veelgevraagd fotomodel.

Boekingen van DJ Chelsea

Ze improviseert met lyrics en creëert ter plekke mash-ups op het podium. Als MC kan zij een feest echt naar ‘the next level’ brengen! Een optreden van DJ/MC Chelsea is ook uit te breiden met een saxofonist of percussionist.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Chelsea kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Chelsea wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Chelsea wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Chelsea online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Chelsea kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Chelsea boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Chelsea kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Chelsea boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Chelsea

DJ Chelsea inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Chelsea

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonLounge / Ibiza StyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand