Dikdakkers Snappie Show boeken

Kijk ook eens naar de andere Dikdakkers Kindershows
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Kinder/Liedjesshow
 • Genre
  Kids

Wil jij Dikdakkers Snappie Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dikdakkers Snappie Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent.

Biografie Dikdakkers Snappie Show

Tijdens de trip komen de Dikdakkers in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil. Ze besluiten om af te spreken maar gaan de Dikdakkers Snappie ontmoeten of draait het uit op een teleurstelling? Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de Dikdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit.

Boekingen van Dikdakkers Snappie Show

De soundtrack voor deze kindershow heet “Snappie is mijn vriendje” en mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Zing, spring en dans mee met de Dikdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dikdakkers Snappie Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dikdakkers Snappie Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dikdakkers Snappie Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dikdakkers Snappie Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dikdakkers Snappie Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dikdakkers Snappie Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dikdakkers Snappie Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dikdakkers Snappie Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dikdakkers Snappie Show

Dikdakkers Snappie Show inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dikdakkers Snappie Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kinder/Liedjesshow1 x 45-60 minuteninclusief tot 400 personen4 personenKids€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand