Demi van Wijngaarden boeken

The Voice Of Holland 2017-2018
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Op haar negende jaar ontdekt Demi van Wijngaarden (08 november 1998) uit Zwaag haar talent voor zingen. Na drie jaar besluit ze om meer tijd en energie te stoppen in haar nieuwe passie. Dit werpt meteen haar vruchten af.In juli 2012 wint Demi met overtuiging de eerste editie van The Voice Of Westfriesland. Op dat moment is Demi slechts 13 jaar! Niet veel later wint ze ook een talentenjacht in Purmerend en een zangcarrière is geboren. De optredens stromen binnen en Demi doet veel ervaring op, op grote èn kleine podia in het land.

Demi van Wijngaarden boeken

Sinds 2012 volgt Demi zangles bij vocal coach Gabor Postma van zangschool Pop-Up! te Hoorn. Gabor pikt Demi op na The Voice Of Westfriesland en ziet direct de mogelijkheden van Demi die tot op dit moment zingt bij Zangschool Pop-Up! Daarna gaat het opeens snel met de carrière van Demi, die recent schitterde in de 3e editie van het populaire RTL Programma The Voice Kids! Met haar blind audition nummer “Something’s Got A Hold On Me” blaast ze de jury van de stoelen en kiest voor een uitzinnige Marco Borsato. Marco besluit Demi vervolgens mee te nemen naar de live finale van The Voice Kids in februari 2014 met de woorden: “Ik kan mij geen liveshow voorstellen zonder Demi!”

Boekingen van Demi van Wijngaarden

Na haar overdonderende Blind Auditions tijdens The Voice Of Holland 2017 / 2018 heeft Demi van Wijngaarden nu al haar stempel gedrukt voor dit seizoen en heeft zij laten zien en horen dat zij mogelijk 1 van de kanshebbers is om dit seizoen de winst naar haar toe te trekken. Met haar keuze voor team Ali B hoopt zij de coach te hebben gevonden die het best bij haar past en waarmee zij Nederland nog meer gaat verbazen.

Direct Demi van Wijngaarden huren? Klik hier voor boekingen van Demi van Wijngaarden

Demi van Wijngaarden boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Demi van Wijngaarden

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand