Buurman & Buurman Show boeken

inclusief SpecialFX (confetti/CO2, etc.) en groot achterdecor
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 240 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron en Bernard. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop! Ze trekken door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, confetti, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat datis…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

Buurman & Buurman Show boeken

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek 4 uur lang van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Interactie en energie zijn de sleutelwoorden voor de Buurman & Buurman Show.

Boekingen van Buurman & Buurman Show

En oja, die confetti…? Die kom je de volgende ochtend waarschijnlijk nog in je ontbijt, in de gang en in je schoenen tegen. Geeft niks, daar hebben ze zelf ook altijd last van. Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ- show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment, feest en confetti. Tot snel!

Direct Buurman & Buurman Show huren? Klik hier voor boekingen van Buurman & Buurman Show

Buurman & Buurman Show boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Buurman & Buurman Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 240 minutenexclusief2 personenAllround Feest€2495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.000,-