Buurman & Buurman Show boeken

inclusief SpecialFX (confetti/CO2, etc.) en groot achterdecor
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Allround Feest

Wil jij Buurman & Buurman Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Buurman & Buurman Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron en Bernard. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop!

Biografie Buurman & Buurman Show

Ze trekken door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, confetti, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat datis…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek 4 uur lang van het ene avontuur in het andere valt.

DJ Show boeken

Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Interactie en energie zijn de sleutelwoorden voor de Buurman & Buurman Show.

Boekingen van Buurman & Buurman Show

En oja, die confetti…? Die kom je de volgende ochtend waarschijnlijk nog in je ontbijt, in de gang en in je schoenen tegen. Geeft niks, daar hebben ze zelf ook altijd last van. Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ- show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment, feest en confetti. Tot snel!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Buurman & Buurman Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Buurman & Buurman Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Buurman & Buurman Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Buurman & Buurman Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Buurman & Buurman Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Buurman & Buurman Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Buurman & Buurman Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Buurman & Buurman Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Buurman & Buurman Show

Buurman & Buurman Show inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Buurman & Buurman Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show4 uur aaneengeslotenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround Feest€2750,-
DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 750 personen2 personenAllround / Feest€3250,-
DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1500 personen2 personenAllround / Feest€3750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand