Blossom boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  maximaal 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Pop / Latin / Jazz

Wil jij Blossom boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Blossom. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Blossom speelt aanstekelijke popnummers, latin en swingende jazz. Relaxte live muziek voor de juiste sfeer bij uiteenlopende gelegenheden.

Biografie Blossom

Blossom bestaat uit zangeres Iris Offringa, pianist Guido van de Camp en bassist Jeroen Remerie.

Boekingen van Blossom

Van huiskamerfeestje, diner en receptie tot bruiloft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Blossom kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Blossom wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Blossom wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Blossom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Blossom kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Blossom boeken

Ben jij benieuwd hoe je Blossom kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Blossom boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Blossom

Blossom inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blossom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziekmaximaal 4 uurinclusief tot 200 personen3 personenPop / Latin / Jazz€795,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand