Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken

Bekend van TV
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Abba Tribute

Back To Waterloo boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Back To Waterloo

Biografie Back To Waterloo

Laura Vlasblom en Brigitte Nijman waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspiratie bron. In 1998 staan de beide dames samen in de theaterproductie Dancing Queens onder regie van Stanley Burleson. Gebruik makend van de muziek van ABBA weten zij avond aan avond het theaterpubliek te boeien.

Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken

Na afloop van de theatertour besluiten de vriendinnen om als duo de liedjes van ABBA te blijven zingen. “Back to Waterloo” is geboren. Vele honderden optredens later blijkt de ABBA muziek nog niets aan populariteit te hebben ingeboet.

Back To Waterloo huren

Tijdens hun shows bij bedrijfsevenementen, festivals en andere feesten weten Laura en Brigitte met de bekende liedjes, steevast hun publiek mee te trekken in 1 lange ode aan het Zweedse viertal.

Boekingen van Back To Waterloo (Abba Tribute)

Gebruik makend van speciaal gemixte eigentijdse versies laat Back to Waterloo zien dat de ABBA hits nog steeds ongekend goed zijn.

Back To Waterloo inhuren

De stemmen van Brigitte en Laura benaderen feilloos de sound van ABBA maar toch brengen zij de stukken op hun eigen manier. Back to Waterloo vult hun Abba set desgewenst aan met enkele heerlijke songfestival hits.

Direct Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken ? Klik hier voor boekingen van Back To Waterloo (Abba Tribute)

Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Back To Waterloo (Abba Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenAbba Tribute€2450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€2.995,-