Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 300 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Andre Hazes Tribute

Het zingen is er bij Rene met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen ging hij altijd mee met zijn opa: ” Mijn opa zong als geen ander in verschillende cafés en andere gelegenheden, ook zat hij in het zwanenkoor en natuurlijk in Jordaan cabaret ‘De Toffe Jordanezen’ welke voortgezet wordt door mijn moeder die ook een lekker nummertje wegzingt.” Elk weekend volgde Rene zijn opa naar ‘Café De Twee Zwaantjes’ of een ander café om geen optreden te missen: ”Altijd als hij stond te zingen, zong ik mee op de achtergrond. Wel zodat niemand het hoorde. Toen opa overleden was kwam er een vrouw naar me toe, ik kende haar omdat zij altijd in de twee zwaantjes speelde, het was Nel Gase, Zo, zei ze, nu ga jij zingen.

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

Hoewel Rene direct ontzettend veel lol had in het zingen, ging dit niet zonder horten of stoten: ”Op een gegeven moment kreeg ik de microfoon en begon te zingen. Nou valser kon niet! Na een tijdje dacht ik laat ik eens zanglessen nemen, want dit kan zo niet langer”. Na een aantal lessen, veel stemoefeningen en een hoop geoefen ging het René een stuk beter af. Inmiddels had hij ook zijn repertoire een beetje aangepast. Zijn eerste hit in de kroeg was ‘Een Vriend’ van André Hazes, daarna volgde ‘Waarom’ en nog meer liedjes van deze zanger. Het repertoire ligt hem goed en tijdens een avond in de twee zwaantjes besloot Rene voor de gein zijn liedjes ten gehore te brengen met de hoed en de jas. Zo is zijn Hazes-act ontstaan.

Boekingen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten

Momenteel is Rene met succes de beroemdste Hazes-imitator van ons land. Hoewel hij een grote fan is van de zanger is René toch bezig ook een eigen repertoire te ontwikkelen. Als alles goed gaat komt er binnenkort een CD van René uit met eigen repertoire en zal René een net zo bekende naam zijn als André Hazes.

Direct Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten huren? Klik hier voor boekingen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten


Toon meer