Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 300 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Andre Hazes Tribute

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

René van Beeten staat al ruim 20 jaar op het podium met nummers van André Hazes senior. Met liefde voor het repertoire zingt René met volle overtuiging de nummers. Als rasechte Amsterdammer komt hij erg geloofwaardig over en als je je ogen dicht doet ……. Waan je je bij een optreden van de geliefde Hazes zelf.

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

Diverse radio en tv programma’s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigen hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow. Echter: André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt. Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geïnteresseerd en zo kreeg René een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Boekingen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten

Je geniet van het echte Amsterdamse accent van deze geboren en getogen Amsterdammer. Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!

Direct Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten huren? Klik hier voor boekingen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten

Video afspelen

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€795,-