RTL Telekids Disco Show boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  3 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Moderne kinderdiscoshow
 • Genre
  Hits for Kids

Telekids komt graag naar je toe met de leukste, interactieve show van Nederland, speciaal voor kinderen: De Telekids Discoshow. De Telekids Discoshow is een interactieve, drie uur durende, show waarin zang, dans, kennis en quiz op swingende wijze samenkomen. De show wordt gepresenteerd door de Telekids dj-presentator.

Telekids Discoshow boeken

De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen en dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits voor kinderen.

Telekids Discoshow huren

Tussen de muziek door stelt de Telekids-dj nog een aantal Telekids-quiz vragen, want weet jij alles over kinderzender Telekids? Weet jij hoe de drie meiden van K3 heten, wie het beste vriendje van Bobo is, ken jij de nummers van Ernst & Bobbie of van Raak!? En weet jij hoe de twee karakters heten die op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen?

Boekingen van Telekids Discoshow

Een quiz waarin jij het misschien wel opneemt tegen je beste vriend of vriendin. Wie zijn als eerste van het podium gespeeld en welk team wint de meeste vragen? Het team dat als laatste op het podium staat, wint een originele Telekids-goodiebag.

Telekids Discoshow inhuren

Ook de Telekids Musicalschool komt langs om iedereen de te gekke ’Telekids Go’ dans uit te leggen. Dus zing en beweeg mee! RTL Telekids Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en flms voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Fien & Teun, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington, Raak! en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Pipo, Storyzoo en Superwings. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.

Direct Telekids Discoshow huren? Klik hier voor boekingen van Telekids Discoshow

RTL Telekids Disco Show boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RTL Telekids Disco Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Moderne kinderdiscoshow3 uurinclusief tot 400 personen2 personenHits for Kids€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.650,-
€1.795,-
€2.000,-