Piet Junior boeken

Bekend van TV: “Bij Ons Op Het Kamp”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Piet Junior boeken voor jouw party of event? Piet Junior groeit op in een cultuur waar muziek met de paplepel wordt ingegoten; de reizigerswereld. Zijn leven vertelt het verhaal van zijn achtergrond, karakter en toekomst. Hij is al vanaf zijn dertiende actief bezig met muziek en nu is het tijd voor de volgende mooie stap in zijn creatieve carrière!

Piet Junior boeken

Als Rap en Pop artiest wil hij met zijn muziek bruggen slaan voor nieuwe generaties reizigers, door zowel met zijn songs als met zijn persoonlijkheid vooroordelen en stigma’s te doorbreken, kansen te creëren en meer mensen te bereiken.

Jaarlijks stappen maken

Onlangs tekende Piet Junior bij het label ROQ ’N ROLLA en bracht daar zijn nieuwe single ‘Voyage’ uit. Met zijn eerste EP ‘Van ’T Kamp’, de tweede EP ‘Nirvana’  en zijn recente 101 Barz sessie laat hij zien als artiest en persoon jaarlijks stappen te maken.

Boekingen van Piet Junior

Piet Junior werkte al met veel bekende artiesten samen (waaronder Esko, Young Ellens, Sticks en Brace) en heeft in de toekomst nog veel meer voor ons in petto. Nieuwe muziek, een nieuwe liveshow en een nieuw jaar vol positieve kansen!

Direct Piet Junior boeken? Klik hier voor boekingen van Piet Junior

Piet Junior boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piet Junior

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid & techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag