Piet Junior boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Piet Junior boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Piet Junior. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Piet Junior groeit op in een cultuur waar muziek met de paplepel wordt ingegoten; de reizigerswereld. Zijn leven vertelt het verhaal van zijn achtergrond, karakter en toekomst. Hij is al vanaf zijn dertiende actief bezig met muziek en nu is het tijd voor de volgende mooie stap in zijn creatieve carrière!

Biografie Piet Junior

Als Rap en Pop artiest wil hij met zijn muziek bruggen slaan voor nieuwe generaties reizigers, door zowel met zijn songs als met zijn persoonlijkheid vooroordelen en stigma’s te doorbreken, kansen te creëren en meer mensen te bereiken.

Jaarlijks stappen maken

Onlangs tekende Piet Junior bij het label ROQ ’N ROLLA en bracht daar zijn nieuwe single ‘Voyage’ uit. Met zijn eerste EP ‘Van ’T Kamp’, de tweede EP ‘Nirvana’  en zijn recente 101 Barz sessie laat hij zien als artiest en persoon jaarlijks stappen te maken.

Boekingen van Piet Junior

Piet Junior werkte al met veel bekende artiesten samen (waaronder Esko, Young Ellens, Sticks en Brace) en heeft in de toekomst nog veel meer voor ons in petto. Nieuwe muziek, een nieuwe liveshow en een nieuw jaar vol positieve kansen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Piet Junior kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Piet Junior wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Piet Junior wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Piet Junior online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Piet Junior kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Piet Junior boeken

Ben jij benieuwd hoe je Piet Junior kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Piet Junior boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Piet Junior

Piet Junior inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piet Junior

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid & techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand