Gekkenhuys boeken

Waarschuwing: sorry voor de rotzooi!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ/MC-act
 • Genre
  Feest / Confetti / Guilty Pleasures

Wil jij Gekkenhuys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gekkenhuys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Er was eens…een duo: Bas, Lex & Nick. Ze steken eind 2016 de koppen bij elkaar: De act Gekkenhuys is geboren. Hun gezamenlijke liefde voor confetti blijkt perfect te zijn om ieder feest volledig op z’n kop te zetten. Met de eerste track “Confetti In M’n Sokken” scoren ze direct een dikke hit (+/-1.5 miljoen views op YouTube). Al snel komt er een tweede, minstens zo succesvolle track: “Liefde voor de Rave”. Dat smaakt naar meer…met minder, want in 2021 gaan ze als duo verder.

Biografie Gekkenhuys

Gekkenhuys is de perfecte combo tussen POLONAISE en RAMMEN. Van de bekendste meezingers tot freestyle, “Guilty pleasures” tot hardstyle, niets is te gek. Kilo’s confetti knallen om je oren, opblaasmateriaal vliegt door ze zaal; de interactie is AAN! Stilstaan is onmogelijk zodra “De boys van Confetti” hun kunstje doen.

Boekingen van Gekkenhuys

Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De ‘Boys van Confetti‘ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers.

Interactief optreden en liters confetti

Dankzij hun unieke interactieve optreden, eigen tracks en liters confetti laten de heren overal een niet uit te wissen indruk achter. Wij willen je wel vast waarschuwen: SORRY VOOR DE ROTZOOI!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gekkenhuys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gekkenhuys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gekkenhuys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gekkenhuys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gekkenhuys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gekkenhuys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gekkenhuys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gekkenhuys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gekkenhuys

Gekkenhuys inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gekkenhuys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personenFeest / Confetti / Guilty Pleasures€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand