Die Geile Madeln boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act (mrt-sept)
 • Genre
  Uptempo Schlager / Partymuziek

Wil jij Die Geile Madeln boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Geile Madeln. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op zoek naar een spontane act voor uw  evenement? De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze een echt  Après-ski feest moeten  bouwen! Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants! Confetti in de aanslag, zwaaivlaggetjes bij de hand en lekker veel interactie met het publiek.

Biografie Die Geile Madeln

In rap tempo komen alle “Geilen” Après-ski en oktoberfeest hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi ,Johnny Däp en Siera Madre.

Oktoberfest artiest boeken

Op verzoek  kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met  Engelstalige Après-ski hits zoals Rainbow in the Sky, We will rock you en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!

Boekingen van Die Geile Madeln

Dit alles maakt après-ski duo Die Geilen Mädeln een van de populairste feestartiesten voor Après-skifeesten, oktoberfeesten, carnaval, festival en feesttent voor een scherpe prijs! De dames zingen alles live en meerstemmig en.. ze zijn altijd in voor een geintje dus wie weet waar de avond eindigt.. Die Geile Mädeln 100% stimmung und spaß!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Geile Madeln kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Geile Madeln wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Geile Madeln wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Geile Madeln online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Geile Madeln kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Geile Madeln boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Geile Madeln kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Geile Madeln boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Geile Madeln

Die Geile Madeln inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Geile Madeln

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (mrt-sept)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenUptempo Schlager / Partymuziek€995,-
Tape-act (okt-feb)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenUptempo Schlager / Partymuziek€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand