Beck & Bauer boeken

Prijs afhankelijk van locatie (scroll naar beneden)
€775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €775,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act (provincie Limburg)
 • Genre
  Aprés-Ski / Oktoberfest / Duits

Beck & Bauer boeken voor jouw party of event? Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer! Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers. En dus niet zonder resultaat!

Beck & Bauer boeken

Het Partyalarm gaat af als deze rasenentertainers het podium betreden. Het enthousiasme straalt er vanaf en zorgt ervoor dat iedereen de Wahnsinn van Beck & Bauer beleeft. De heren staan niet alleen bekend om hun gekkigheid, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de Bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade, ze hebben het allemaal.

Diverse platenkeuze

De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers. Het gaat bij Beck und Bauer maar om een ding, en dat is FEEST!! Dit zullen de bezoekers van de shows dan ook niet snel vergeten… En natuurlijk hebben ze ook wat eigen hits gescoord zoals bv. ‘Supertoll‘.

Boekingen van Beck & Bauer

Hoewel een DJ vanuit de oorsprong uitsluitend plaatjes draait, maken Beck & Bauer er samen met het publiek één onvergetelijke show van. Hier zijn de heren dan ook groot door geworden. Interactie met het publiek staat bij Freddy en Frans dan ook centraal. Samen gekke dansjes doen, shotjes drinken en feesten is voor de heren vanzelfsprekend.

Unterhosen Party

Maar denk bijvoorbeeld ook aan andere spellen of items die in de show voorkomen, zoals: “die Unterhosen Party”, “der Guitar Hero”, “der Bratwurst König”, “die BeckundBauer Mauer” en “der Fleisch Tombola”. De exacte inhoud varieert van show tot show. De fotosessies die worden gehouden en de vele gadgets die worden uitgedeeld zorgen voor de finishing touch en veel vertier. Laat je verrassen!

Direct Beck & Bauer boeken? Klik hier voor boekingen van Beck & Bauer

Beck & Bauer boeken

€775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beck & Bauer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act (provincie Limburg)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€775,-
DJ-act (Midden-Nederland)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€995,-
DJ-act (Noord-Nederland)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand