Beck & Bauer boeken

Prijs afhankelijk van locatie (scroll naar beneden)
€775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €775,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act (provincie Limburg)
 • Genre
  Aprés-Ski / Oktoberfest / Duits

Wil jij Beck & Bauer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beck & Bauer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer! Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers. En dus niet zonder resultaat!

Biografie Beck & Bauer

Het Partyalarm gaat af als deze rasenentertainers het podium betreden. Het enthousiasme straalt er vanaf en zorgt ervoor dat iedereen de Wahnsinn van Beck & Bauer beleeft. De heren staan niet alleen bekend om hun gekkigheid, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de Bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade, ze hebben het allemaal.

Diverse platenkeuze

De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers. Het gaat bij Beck und Bauer maar om een ding, en dat is FEEST!! Dit zullen de bezoekers van de shows dan ook niet snel vergeten… En natuurlijk hebben ze ook wat eigen hits gescoord zoals bv. ‘Supertoll‘.

Boekingen van Beck & Bauer

Hoewel een DJ vanuit de oorsprong uitsluitend plaatjes draait, maken Beck & Bauer er samen met het publiek één onvergetelijke show van. Hier zijn de heren dan ook groot door geworden. Interactie met het publiek staat bij Freddy en Frans dan ook centraal. Samen gekke dansjes doen, shotjes drinken en feesten is voor de heren vanzelfsprekend.

Unterhosen Party

Maar denk bijvoorbeeld ook aan andere spellen of items die in de show voorkomen, zoals: “die Unterhosen Party”, “der Guitar Hero”, “der Bratwurst König”, “die BeckundBauer Mauer” en “der Fleisch Tombola”. De exacte inhoud varieert van show tot show. De fotosessies die worden gehouden en de vele gadgets die worden uitgedeeld zorgen voor de finishing touch en veel vertier. Laat je verrassen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beck & Bauer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beck & Bauer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beck & Bauer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beck & Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beck & Bauer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beck & Bauer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beck & Bauer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beck & Bauer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beck & Bauer

Beck & Bauer inhuren

€775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beck & Bauer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act (provincie Limburg)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€775,-
DJ-act (Midden-Nederland)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€995,-
DJ-act (Noord-Nederland)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAprés-Ski / Oktoberfest / Duits€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand