Renate Groenewold boeken

  • Sportspreker
  • Duur: 2 uur
  • Geluid: exclusief
  • Bezettig: 1 persoon
  • Genre: Schaatsen

Renate Groenewold geeft onder andere schaatsclinics, begeleid netwerkbijeenkomsten, verzorgt presentaties en motiveert voor sport in het algemeen.

Renate Groenewold boeken

Clinics
Het zal niemand verbazen dat schaatsen de grote passie is van Renate Groenewold. Die passie kan ze ook fantastisch overbrengen. Middels het geven van schaatsclinics laat Renate mensen kennis maken met de schaatssport. Voor volwassenen verzorgt zij een programma op maat. Kinderen laat ze ervaren dat sporten in het algemeen gewoon erg leuk is. Daarnaast is Renate ook zeer bedreven in de fietssport en loopt ze graag hard.

Netwerkbijeenkomsten
Netwerkbijeenkomsten. Tegenwoordig bezoekt elke ondernemer er wel een paar. Lunchwandelingen, Open Coffees, themabijeenkomsten of sponsoravonden. Renate Groenewold presenteert, begeleidt en verzorgt lezingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Boekingen van Renate Groenewold

Advies
Puttend uit haar ervaringen als topsporter geeft Renate Groenewold haar toehoorders op geheel eigen wijze uitleg over zaken als ‘presteren onder druk’, ‘omgaan met tegenslagen’, ‘energiemanagement’ en ‘teambuilding’. Ze adviseert, en zo mogelijk houdt ze een spiegel voor. Sterk in de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Sport
Sport omvat veel meer dan alleen maar fysiek gezond bezig zijn. Zo is het onder andere een sociaal gebeuren en helpt het te ontspannen. Contacten leggen, doelen bereiken, fitter zijn en blijven, jezelf overwinnen. Sport kan voor veel doeleinden worden ingezet. Renate Groenewold inspireert, motiveert en begeleidt bij sportevenementen. Daarbij is ze zeer allround. Ze beperkt zich zeer zeker niet tot schaatsen alleen.

Direct Renate Groenewold huren? Klik hier voor boekingen van Renate Groenewold


Toon meer