Touch DJ boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Touch DJ
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij Touch DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Touch DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Welkom in de wondere wereld van de Touch DJ. Stijlvol, Elegant en een vernieuwende manier van “een DJ on stage”.

Touch DJ boeken

De Touch DJ werkt puur met een doorzichtig dun scherm waarmee hij alles kan, zoals bijvoorbeeld logo's of animaties van een bedrijf tonen, eventueel foto's tijdens het feest oftewel legio aan mogelijkheden. Ook kan het scherm neutraal aan beide zijde worden gehouden zodat men kan zien waarmee de DJ bezig is.

Boekingen van Touch DJ

Geen ouderwetse trussen, DJ meubels maar een Eye catcher op het podium. Dat wilt u toch ook? Maak u feest op detail compleet met de Touch DJ !!!!!!

Direct Touch DJ huren? Klik hier voor boekingen van Touch DJ

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Touch DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Touch DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Touch DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Touch DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Touch DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Touch DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je Touch DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Touch DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Touch DJ

Touch DJ boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Touch DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Touch DJ4 1/2 uurin overleg1 persoonAllround / Bespreekbaar€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.500,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand